Royal Canin Medium Adult 140g – nedves táp közepes testű felnőtt kutya részére

725 Ft

Teljes értékű nedves táp medium kutyáknak, közepes testű fajták számára (11-25 kg közötti felnőttkori testtömeg) -12 hónapos kortól.

Elfogyott

SKU 9003579008379 Kategóriák ,

Teljes értékű táp felnőtt kutyáknak, közepes testű fajták számára (11-25 kg) – 12 hónapostól 10 éves korig.

 

A Royal Canin Medium Adult nedvestáp főbb jellemzői:

  • Kiegyensúlyozott nedvestáp közép termetű (11-25 kg közötti) fajták felnőtt kutyáinak
  • 12 hónapos – 10 éves kor közötti időszakra
  • Optimális energiatartalom: az ideális testsúly megtartására
  • EPA-val és DHA-val dúsítva: esszenciális omega-3 zsírsavak az anyagcsere szabályozására és az egészséges bőrfunkció támogatására
  • Magas fokon emészthető: válogatott összetevőkkel, kíméletesen főzve, kedvez a gyomor-bélflóra kiegyensúlyozottságának
  • Ízletes receptúra: kis darabkák szószban, szaftos és ízletes, magas elfogadási aránnyal bír
  • Kiegyensúlyozott tápanyagtartalom: ideális fehérje-, vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemtartalommal, speciálisan a kis termetű kutyák számára összeállítva
  • Praktikus 140 g-os tasakokban: egyszerűen adagolható és tálalható

 

A közepes termetű kutyák is módfelett jó néven veszik a kényeztetést. A pompás szószban mártózó finom húsdarabok olyan ízletes finomsággal kecsegtetik kedvencét, ami nem csupán egyszerűen finom, hanem a vitalitást is támogatja.

A Royal Canin Medium Adult nedveseledelt speciálisan a közepes termetű (kifejletten 11-25 kg között) fajták igényei szerint alakították mi. Így ez a nedvestáp támogatja a kiegyensúlyozott emésztést, segít az ideális testsúly megtartásában, s kedvező hatást tud gyakorolni a bőr és a szőrzet egészségére.

Valamennyi összetevője azt a célt szolgálja, hogy együttesen kiegyensúlyozott vitálanyag-tartalmú eledelt alkossanak. Ezáltal biztosított, hogy kutyája teljeskörűen hozzájut minden olyan tápanyaghoz, vitaminhoz és nyomelemhez, amelyre jó közérzetéhez szüksége van.

A Royal Canin Medium Adult nedvestáp EPA-és DHA-tartalommal gazdagított, ezáltal támogathatja az egészséges bőrfunkciót és elősegítheti a csillogó szőrzet meglétét. Az eledel energiatartalma a közepes testű fajták igényeihez szabott az ideális testsúly megtartásának szolgálatában.

Kíméletes főzéssel elkészített, kiváló minőségű összetevőinek köszönhetően különösen könnyen emészthető, és hozzájárul a gyomor-és bélflóra kiegyensúlyozottságához.

A praktikus módon 140 g-os tasakokba csomagolt eledel egyszerűen és gyorsan szervírozható – akár főeledelként, akár száraztáphoz adott toppingként. Így mindig van kéznél egy olyan eledel, melynek pompás ízével közepes termetű kedvencét kényeztetheti, és táplálkozás-fiziológiai szempontból is optimálisan elláthatja.