Pedigree Száraz Kutyaeledel Marha&Baromfi 15kg

14.890 Ft

A Pedigree teljes értékű és kiegyensúlyozott száraz kutyaeledel mindennapi fogyasztásra. 

Készleten

SKU 5900951019845 Kategóriák ,

A Pedigree teljes értékű és kiegyensúlyozott száraz kutyaeledel mindennapi fogyasztásra. A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai segítségével kifejlesztett Pedigree Száraz kutyaeledel rendelkezik minden alapvető tápanyaggal, amely támogatja az optimális emésztést, egészséges bőrt és szőrzetet, a természetes ellenállóképességet és a fogak védelmét. Az ételdarabkák különleges állaga segíti a felnőtt kutyák fogainak a tisztítását és támogatja a fogak védelmét, ezért ideális kiegészítője a mindennapos fogápolásnak.
Teljes értékű és kiegyensúlyozott száraz felnőtt kutyaeledel. Tápanyagai támogatják a fogak védelmét, az emésztést, az egészséges bőrt és szőrzetet és a természetes ellenállóképességet. A száraz kutyaeledel darabkák különleges állaga segíti a felnőtt kutyák fogainak a tisztítását és támogatja a fogak védelmét.

Összetétel: válogatott gabonafélék*, hús és állati származékok (19%, ebből 4% marha a vörösesbarna szemcsékben, 4% baromfi a barna szemcsékben**), növényi eredetű származékok (ebből szárított répapép 3%*), olajok és zsírok (ebből napraforgóolaj 0.4%), ásványi anyagok. *Természetes összetevők. **A vörösesbarna és barna szemcsék mindkettőjének megléte 50%-ban jellemző a termékben.
Analitikai összetevők (%): fehérje: 21.1; zsírtartalom: 13.0; szervetlen anyag: 7.0; nyers rost: 3.0; kalcium: 1.2; foszfor: 0.75.
Adalékanyagok/kg: Antioxidánsok, Színezék; Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D₃-vitamin: 1500 NE, E-vitamin: 100 mg, Réz (Réz(II)-szulfát-pentahidrát): 6.9 mg, Jód (Kálium-jód): 1.7 mg, Mangán (Mangán-szulfát, monohidrát): 31.5 mg, Szelén (Nátrium-szelenit): 0.30 mg, Cink (Cink-szulfát, monohidrát): 89.3 mg.