Pedigree száraz kutyaeledel junior csirke 15kg

15.999 Ft

A Pedigree teljes értékű és kiegyensúlyozott száraz kutyaeledel mindennapi fogyasztásra.

Készleten

SKU 9003579302897 Kategóriák ,

A Pedigree Puppy teljes értékű és kiegyensúlyozott, ízletes és tápláló száraz kölyökkutya-eledel mindennapi fogyasztásra. A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai segítségével kifejlesztett Pedigree száraz kölyökkutya-eledel rendelkezik minden alapvető tápanyaggal, amely támogatja az optimális életkezdést, fogvédelmet, könnyű emésztést, egészséges bőrt és szőrzetet, a természetes ellenállóképességet immunrendszert. Az optimális kalcium- és foszfortartalmának, valamint a különleges állagának köszönhetően, a Pedigree Vital Protection Puppy szárazeledel nagyszerűen támogatja az egészséges fog- és csontfejlődést. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot.
Teljes értékű, kiegyensúlyozott, ízletes száraz kölyökkutya-eledel. Tápanyagai támogatják a kölyökkutyák optimális életkezdését, a fogaik védelmét, a könnyű emésztést, az egészséges bőrt és szőrzetet és a természetes ellenállóképességet. Az optimális kalcium- és foszfortartalmának köszönhetően támogatja a kutyakölykök egészséges fog- és csontfejlődést. Ez az állateledel nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot.

Összetétel: válogatott gabonafélék* (ebből rizs 4%), hús és állati származékok (30%, ebből csirke 4%), olajok és zsírok (ebből napraforgóolaj 0.4%), növényi eredetű származékok*, növényi fehérje kivonatok, ásványi anyagok. *Természetes összetevők.
Analitikai összetevők (%): fehérje: 27.3; zsírtartalom: 13.9; szervetlen anyag: 7.2; nyers rost: 2.6; kalcium: 1.3; foszfor: 1.1.