Whizzopet Ear Gel Fültisztító Gél 150ml

4.590 Ft

A komolyabb bajok megelőzésében (pl. fülgyulladás) segíthet a Whizzopet Ear Gel fültisztító gél, ami speciális és hatékony tisztító formulájának köszönhetően tisztán tartja a fül érzékeny bőrét. Mindemellett segíti eltávolítani mikróbák melegágyát képező lerakódásokat a külső hallójáratból.

Készleten

SKU 599948123 Kategóriák ,

Az nyilvánvaló, hogy a fül a kutya hallószerve. De nem árt tudni azt sem, hogy a halláson kívül az egyensúly érzetet is a fül biztosítja, ami elengedhetetlenül fontos szerepet játszik örökmozgó kutyusod mozgásában és térérzékelésében.

A fül a kutyák egyik olyan testrésze, amely a leginkább ki van téve a fertőzéseknek és gyulladásoknak, ezért nagyon fontos megfelelő figyelmet fordítani kutyusunk fülének rendszeres és megfelelő ápolására.

A fülgyulladás amellett, hogy  fájdalmas,nagyon veszélyes is a kutyádra nézve.

A komolyabb bajok megelőzésében segíthet a Whizzopet Ear Gel fültisztító gél, ami speciális (és hatékony) tisztító formulájának köszönhetően tisztán tartja a fül érzékeny bőrét. Mindemellett segíti eltávolítani mikróbák melegágyát képező lerakódásokat a külső hallójáratból.

Miért fogja imádni a kutyusod az Ear Gel Fültisztító Gélt?

Az összetevők, amelyeket beletettünk, garantálják, hogy kutyád füle mindig szép és tiszta legyen…és még az élősködőket is távol tartja.

B5 Provitamin (Panthenol) – A B vitaminok csoportjának tagja, a pantoténsav – B5 vitamin – minden életforma számára lényeges elem.

Allantoin – Az allantoin fontos bőrregeneráló és szerkezetjavító összetevő, ami hozzájárul a kollagén termelődéshez, felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat és megvédi a bőrt az irritáló tényezőktől.

BIO Propolisz – A propolisz egy egyedülálló, természetes eredetü kincs, amit nemcsak a méhek, hanem az emberek is évezredek óta használnak többek közt fertőtlenitő, baktériumölő hatása miatt.

Cosgard – Természetes védőanyag.

Plantapon SF – A kíméletes tisztítógélek közkedvelt összetevője.

Dermosoft Decalact Liquid – Mikróbaellenes hatású természetes anyagok.

Méz és tej – illatanyagként használtuk.