Royal Canin Maxi Adult 140g – nedves táp nagytestű felnőtt kutya részére

725 Ft

Teljes értékű nedves táp maxi kutyáknak, nagy testű fajták számára (26 és 44 kg közötti felnőttkori testtömeg) – 15 hónapos kortól.

Készleten

SKU 9003579008492 Kategóriák ,

Teljes értékű táp felnőtt kutyáknak, nagytestű fajták számára (26-44 kg) – 15 hónapostól 8 éves korig.

 

A Royal Canin Maxi Adult nedvestáp főbb jellemzői:

  • Kiegyensúlyozott nedvestáp nagytestű (26-44 kg között) fajták felnőtt kutyáinak
  • 15 hónapos – 8 éves kor közötti időszakra
  • Optimális energiatartalom: az ideális testsúly megtartására
  • EPA-val és DHA-val dúsítva: esszenciális omega-3 zsírsavak az anyagcsere szabályozására valamint az egészséges bőrfunkció és ízületek támogatására
  • Magas fokon emészthető: válogatott összetevőkkel, kíméletesen főzve, kedvez a gyomor-bélflóra kiegyensúlyozottságának
  • Ízletes receptúra: kis darabkák szószban, szaftos és ízletes, magas elfogadási aránnyal bír
  • Kiegyensúlyozott tápanyagtartalom: ideális fehérje-, vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemtartalommal, speciálisan a kis termetű kutyák számára összeállítva
  • Praktikus 140 g-os tasakokban: egyszerűen adagolható és tálalható

 

A nagy termetű kutyák is módfelett jó néven veszik a kényeztetést. A pompás szószban mártózó finom húsdarabok olyan ízletes finomsággal kecsegtetik kedvencét, ami nem csupán egyszerűen finom, hanem a vitalitást is támogatja.

A Royal Canin Maxi Adult nedveseledelt speciálisan a nagy termetű (kifejletten 26-44 kg között) fajták igényei szerint alakították mi. Így ez a nedvestáp támogatja a kiegyensúlyozott emésztést, segít az ideális testsúly megtartásában, s kedvező hatást tud gyakorolni a bőr és a szőrzet, valamint az ízületek egészségére.

Valamennyi összetevője azt a célt szolgálja, hogy együttesen kiegyensúlyozott vitálanyag-tartalmú eledelt alkossanak. Ezáltal biztosított, hogy kutyája teljeskörűen hozzájut minden olyan tápanyaghoz, vitaminhoz és nyomelemhez, amelyre jó közérzetéhez szüksége van.

A Royal Canin Maxi Adult nedvestáp EPA-és DHA-tartalommal gazdagított, ezáltal támogathatja az egészséges bőrfunkciót és elősegítheti a csillogó szőrzet meglétét. Továbbá hozzájárulnak az egészséges ízületek fenntartásához, így kutyája tovább megőrizheti fiatalos lendületét. Az eledel energiatartalma a nagy testű fajták igényeihez szabott az ideális testsúly megtartásának szolgálatában.

Kíméletes főzéssel elkészített, kiváló minőségű összetevőinek köszönhetően különösen könnyen emészthető, és hozzájárul a gyomor-és bélflóra kiegyensúlyozottságához.

A praktikus módon 140 g-os tasakokba csomagolt eledel egyszerűen és gyorsan szervírozható – akár főeledelként, akár száraztáphoz adott toppingként. Így mindig van kéznél egy olyan eledel, melynek pompás ízével nagy termetű kedvencét kényeztetheti, és táplálkozás-fiziológiai szempontból is optimálisan elláthatja.