ROYAL CANIN COAT BEAUTY CARE NEDVES TÁP FELNŐTT KUTYÁKNAK AZ EGÉSZSÉGESEBB SZŐRÉRT ÉS BŐRÉRT12*85 GR

6.490 Ft

A Royal Canin Coat Care egy teljes értékű eledel tompa fényű és durva szőrzettel rendelkező kutyáknak.

Elfogyott

SKU 9003579009413 Kategóriák ,

Teljes értékű kutyaeledel – Felnőtt kutyáknak 10 hónapos kortól – Fénytelen és durva szőrzetű kutyáknak.

Fő jellemzők:

  • Egészséges és fényes szőrzet
  • Canine care nutrition program

 

A szőrzet állapota jól tükrözi a kutya közérzetét. A dús és selymes szőrzet a jó táplálásra utaló jel. A ROYAL CANIN® Coat Care Loaf „intelligens” táp belülről táplálja kutyája bőrét és szőrzetét, ami azt jelenti, hogy kutyája nemcsak jobban fog kinézni, hanem jobban is fogja érezni magát.

Ez a táp omega-3 és omega-6 zsírsavakkal, valamint gamma-linolénsavban (GLA) gazdag borágó olajjal kiegészített. E tápanyagok segítenek táplálni a kutya bőrét és szőrzetét.

Ezen túlmenően a ROYAL CANIN® Coat Care Loaf táp tirozint és fenilalanint is tartalmaz. Ezek az tápanyagok a kutya szőrszínének elmélyítését előidéző melanin előanyagai.

A ROYAL CANIN® Coat Care Loaf bármilyen testméretű, fénytelen és durva szőrzettel rendelkező kutyák számára alkalmas. Ezen eledel összetétele több évtizedes élvonalbeli tudományos kutatásokon alapul, és a termék a kutya szőrzetét is táplálja!

E finom pástétom mellett a Coat Care táplálási programunk ropogós tápszemcsékből álló száraz táp formájában is elérhető. Mindkettő teljes értékű eledel, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná meg a finom pástétomot a száraz tápra rétegezve etetni?