1.590 Ft

Készleten

SKU 155633 Kategóriák ,

A Kennels’ Favourite® egy teljesen természetes gabonamentes, nedves eledel kutyák számára, amely 70%-ban valódi regionális eredetű húst tartalmaz. A Kennels’ Favourite® finoman gőzben főzött étel minden fajtájú és korú kutyának. A Kennels’ Favourite® esszenciális vitaminokkal, ásványi anyagokkal és olajokkal van kiegészítve; színezéket, tartósítószert vagy aromát nem adnak hozzá.

Összetétel: nyúlhús 70%, szárított sárgarépapehely, friss burgonyadarabok, szárított zöldborsó, száraz friss paradicsom koncentrátum, napraforgóolaj (Omega-6 forrás), lazacolaj (Omega-3 forrás), vitaminok és ásványi anyagok.

Táplálkozási adalékok/kg: A vitamin 2,250NE,D3 vitamin 328NE,E vitamin 26mg, Biotin 60 mcg.

cink-szulfát-monohidrát 24mg, Vas(II)-szulfát-monohidrát 12,5mg, Réz(II)-szulfát-pentahidrát 2,5mg,  Mangán-szulfát-monohidrát 2mg,  Vízmentes kalcium-jodát 0,45mg,  Nátrium-szelenit 0,04 mg.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje 10,5%, Olajok és zsírok 8%, Szervetlen anyag 3%, Nyersrost 0,5%,  Nedvesség 69 %.

Ügyeljen arra, hogy mindig elegendő friss ivóvizet biztosítson kutyájának. Kérjük, hűvös, száraz helyen tárolja, közvetlen napfénytől védve. Felbontás után tároljuk hűtve és 48 órán belül fogyasszuk el. A részben használt csomagok le is fagyaszthatók. Lefagyasztás után az étel 30-60 másodpercig mikrohullámú sütőben felolvasztható/melegíthető, de ezt követően 20 percen belül el kell fogyasztani. Szobahőmérsékleten a legjobb, mert finomabb, és még jobban élvezik. Az ételt tiszta tálban tálaljuk. Nettó tömeg: 395 g Alu tetővel ellátott tálcába csomagolva.

A Kennels’ Favourite elkötelezett amellett, hogy lehetőség szerint minden összetevőt helyi gazdaságból szerezzünk be, és biztosítjuk a teljes nyomon követhetőséget. Miközben gondoskodunk kedvencéről, törekszünk az Ön környezetére is, minden csomagolásunk 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készül. A gyártóegységet azért hozták létre, hogy kiváló minőségű, 100%-ban természetes alapanyagokból készült kutyaeledeleket szállítsanak Önnek. A kennelek kedvenc termékei a legmagasabb szabványok szerint készülnek. Szorosan együttműködünk vezető táplálkozási szakértőkkel annak biztosítása érdekében, hogy készítményeink kifejezetten megfeleljenek kutyája táplálkozási igényeinek. A négy kulcsfontosságú élelmiszercsoportot egyesítjük: esszenciális fehérjék, gabonafélék és rostok, vitaminok és ásványi anyagok, valamint zsírok és olajok, hogy tápláló, természetes kutyaeledeleket készítsünk.

Napi etetési iránymutatás:

Méret Súly Önállóan adva Szárazeledellel keverve
Mini 5kg alatt ¼ – ½ tálca ¼ tálca
Small 5kg – 10kg ½ – ¾ tálca ⅓ tálca
Medium 10kg – 15kg ¾ – 1 tálca ½ tálca
Large 15kg – 25kg 1 – 1½ tálca ¾ tálca
Extra Large 25kg – 45kg 1½ – 2⅓ tálca 1 tálca

Hasonló termékek