MP Labo Cartimax ízület támogató kapszula 50db

8.995 Ft

Készleten

A Cartimax segít javítani a mobilitást és csökkenti ízületi érzékenységet. A glükózamin-szulfát a glükózaminoglikánok alapvető prekurzor a szervezetben. Valójában a hialuronsav, a kondroitin és számos proteoglikán egyetlen és egyedülálló prekurzora, és serkenti azok szintézisét. Az emésztőrendszeren keresztül több mint 90%-os felszívódási rátával az ízületekben koncentrálódik, ahol antikatabolikus funkciót lát el. Bizonyosnak tűnik, hogy a glükózamin-szulfát gátolja számos olyan gyulladást elősegítő citokin vagy molekula müködését, amelyek a porcokra kifejtett katabolikus hatásukról ismertek (Cox-2, iNOS, MMP-3, TNF, IL-6, IL-1).

Az eltérő hatásmechanizmus miatt az NSAID-okkal való kapcsolat lehetővé teszi az NSAID-ok mennyiségének azonos hatékonyságú csökkentését, és csökkenti az NSAID-ok gyomornyálkahártyára gyakorolt ​​mellékhatásait. A Harpagophytum és a Meadowsweet segít felgyorsítani az ízületek mozgékonyságának helyreállítását. A nyomelemek kulcsfontosságú kofaktorok a Gags szintézisében, és elősegítik a CARTIMAX többi összetevőjének hatását.

Használata segít fenntartani az ízületek anyagcseréjét, pozitívan szabályozza az ízületek katabolizmus-anabolizmus egyensúlyát.

Cartimax ízület támogató kapszula összetétele:

  • D-glükózamin-szulfát: 200 mg
  • Harpagophytum: 150 mg
  • Rétifű: 50 mg
  • Nyomelemek: Mg, Mn, S, Cu
  • Segédanyag 1 kapszula

 

Cartimax ízület támogató kapszula etetési javaslat:

1 kapszula naponta 10 testsúly kg-onként. Általában egy hónapos kúra ajánlott, amely meghosszabbítható, de akár tartósan használható.