JK Kolbász kollagénnel és karamellel, kollagén csemege kutyáknak 50% kollagén 30 cm 1 db #45407

650 Ft

  • húscsemege közepes és nagytestű kutyák számára
  • karamellel
  • 50% kollagén tartalommal
  • mérete 2cm x 30cm

Készleten

SKU 8595042654455 Kategóriák ,

Kolbász kollagénnel és karamellel. Kiegészítő táp kutyáknak. Kollagén kezelés közepes és nagytestű kutyák számára.

A kollagén funkcionális csemege-kiegészítő, amely jótékony hatással van a porcokra, ízületi kapszulákra, rostos szövetekre, csontokra, bőrre, szőrre és a keringési rendszer falaira. Alapvető szerkezeti erősítő elemük, és nagyon fontos a kölykök és kutyák számára a növekedési időszakban. A sérülés utáni felépülés során is fontos, hogy elegendő kollagén legyen a szervezetben. A kollagén megnövekedett mennyiségű aminosavat tartalmaz, amelyek más fehérjékben alig találhatók meg. Felgyorsítja az izmok mikrorepedéseinek regenerálódását is, melyek főleg állóképességi gyakorlatok hatására jönnek létre. A kollagénes finomságok fontos kiegészítői a kutya étrendjének.

Összetevők: hús és állati eredetű termékek (ebből kollagén 50%, állati eredetű melléktermékek), gabonafélék, karamell, ásványi anyagok.

Adalékok: tartósítószerek.

Analitikai összetevők: nyersfehérje 52,3%, nyersolajok és zsírok 3,5%, nyershamu 2,0%, nyersrost <1,0%, nedvesség 24,1%.

Használati utasítás: jutalomként szolgáljon csemegeként, biztosítson ivóvízhez való hozzáférést az állatnak. A kutyákat az etetés során mindig felügyelni kell. Törje darabokra a rudat. Javasoljuk, hogy ne tálalja fel az egész rudat egy adagban. Alkalmas M, L és XL fajtákhoz. Kis fajtáknak nem ajánlott. Fajtaméret szerinti adagolás (max. db/nap): M (10-20 kg) 1/4, L (20-40 kg) 1/3, XL (40 kg+) 1/2.