Felix Fantastic Házias válogatás, zöldségekkel aszpikban nedves macskaeledel 12x85g

2.195 Ft

Felix Fantastic Házias válogatás, zöldségekkel aszpikban nedves macskaeledel 12 darabos csomagolásban, 4 féle ízesítésben.

Készleten

SKU 7613039900147 Kategóriák ,

Felix egy közkedvelt márka a macskaimádók körében. Vezető macskaeledel-márka, amely boldogsággal tölt meg több millió otthont világszerte.
Kiváló minőségű nedveseledelek különböző ízesítésű választéka nyújt megfelelő és kiegyensúlyozott táplálást cicák sokaságának.

Felix nedveseledel válogatás fantasztikus ízvilágával rejti rabul házi kedvencünket. A 4 féle ízesítésű tasakok hozzájárulnak a változatos étrend kialakításához.
A minőségi húsfalatok a zöldségekkel karöltve minden szükséges tápanyagot és vitaminokat megadnak, amely a cicánk hosszú és egészséges életéhez elengedhetetlenek.

A Felix minőségi nedveseledelek ellenállhatatlan ízélményt nyújtanak minden doromboló bársonytalpúnak. 

A Felix nedves eledelek mindennapi fogyasztásával cicánk napi folyadékbevitele pótolható.
A teljes értékű aszpikos finomság kitűnő fehérjeforrás, alacsony zsírtartalmú, rostokban gazdag.

  • Marhahús vas- és cinktartalma növeli a teljesítőképességet, hozzájárul az immunrendszer fejlődéséhez és zavartalan működéséhez.
  • A halakban, mint a lazac és pisztráng Omega-3, EPA és DHA zsírsavak találhatóak, melyek fontos szerepet játszanak a cicus egészségének hosszútávú megőrzésében.
  • A zöldségek hozzáadásával a szervezet számára szükséges rostok a megfelelő anyagcsere működését támogatják.

Mi jellemző a Felix macskatápokra?

  • Megfizethető, minőségi macskaeledel
  • Különböző ízek széles választéka elégíti ki a cicák változatos igényeit
  • Ellenállhatatlan eledelek kínálata étvágygerjesztő látvánnyal, illattal és ízzel

Összetétel:
Marhával és sárgarépával: hús és állati származékok* (14%, melyből marha 4%), növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok, ásványi anyagok, zöldségek (0,6% dehidratált sárgarépa, egyenértékű 5,4% sárgarépával), különféle cukrok *falatok: 44% hús és állati származék
Csirkével és paradicsommal: hús és állati származékok* (14%, melyből csirke 8%), növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok, zöldségek (0,6% dehidratált paradicsom, egyenértékű 5,4% paradicsommal), ásványi anyagok, különféle cukrok *falatok: 44% hús és állati származék.
Lazaccal és csirkével: hús és állati származékok* (12%), növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (lazac 4%), zöldségek (0,6% dehidratált cukkíni, egyenértékű 5,4% cukkinivel), ásványi anyagok, különféle cukrok *falatok: 40% hús és állati származék
Pisztránggal és zöldbabbal: hús és állati származékok* (12%), növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (pisztráng 4%), zöldségek (0,6% dehidratált zöldbab, egyenértékű 5,4% zöldbabbal), ásványi anyagok, különféle cukrok *falatok: 40% hús és állati származék

Analitikai összetevők: Nedvességtartalom: 82%, Fehérje: 11,5%, Zsírtartalom: 2,5%, Nyershamu: 2,5%, Nyersrost: 0,05%, Omega-6 zsírsavak: 0,4%marha