DragonOne Tortoise Gold Teknős táp – Gyümölcs & Fűkeverék | 80g

3.999 Ft

Cikkszám: DO-TGFG-80 Kategóriák: Tápok  CímkékPrémium Teljes értekű táp

Készleten

SKU 566772 Kategóriák ,

DragonOne Tortoise Gold Teknős táp – Gyümölcs & Fűkeverék – Ízletes, teljes értékű táp szárazföldi teknősöknek – valódi gyümölccsel és füvekkel

Súly:  80 g (vízzel keverve kb. 250g tápot kapunk)
Méret:  15 x 12 cm
Csomagolás:  aromazáras, környezetbarát, újrahasznosítható tasak
Kapható ízek: Fruit & Grass ˙

DragonOne Tortoise Gold Teknős táp – Gyümölcs & Fűkeverék | 80g termékünk megalkotásánál az volt a célunk, hogy egy olyan teknős tápot hozzunk létre, mely természetes összetevőket tartalmaz, például gyümölcsöt és mindenféle füvet, melyet imádnak állataink és emellett megfelelő rostforrás is. A Tortoise Gold ízletes, teljes értékű tápunk nem tartalmaz mesterséges színezéket, íz fokozót, tartósítószert vagy töltelékanyagot. A táplálék rostban, ásványi anyagokban, valamint vitaminokban és nyomelemekben gazdag. A Tortoise Gold formula pont azokat a rostokat tartalmazza, amelyek a teknősök természetes étrendjének fontos részét képezik.

A szárazföldi teknősök gyakran az orruk után mennek. Ez az új természetes táplálék ízletes gyümölcsöt, friss, aromában gazdag réti szénát és egyéb olyan növényeket tartalmaz porrá őrölve, melyeket teknőseink szeretnek. A friss, aromában gazdag illatot az aromazáró tasak lezárásával őrizhetjük meg. Egyszerűen tálalható, és boldogan fogyasztják szárazföldi teknőseink.

Ez az átfogó táplálék rengeteg olyan összetevőt tartalmaz, mely már messziről odavonzza kedvencünket az etetőtálhoz. Mi magunk is teszteltük a hatékonyságát, még azok az állataink is, melyek válogatósak, szívesen fogyasztották. Fontos a változatosság, próbáld ki a a zöldséges – virágos variációt is, hiszen a teknősök a zöldséget és a virágokat is szívesen fogyasztják!

Ajánlott:  Görög, Kirgiz, Mór, Sarkantyús, Leopárd, Sugaras, Csillag és Résteknősnek, stb.

Kattints a galéria mellett található nyílra, és indítsd el a termék videóját!

Használati utasítás:

Nedvesítsük be a port és jól keverjük el, majd gyúrjunk az állat szájméretének megfelelő golyócskákat úgy, hogy a felesleges vizet préseljük ki. Tálkában vagy egy fadarabon tálaljuk, hogy állatunk elérje. Adhatjuk önmagában vagy friss zöldségekhez hozzátéve. Kedvencünk hamarosan csipegetni fogja. Fontos! Soha ne felejtsünk el tiszta vizet kínálni teknősünknek a táplálék mellé.

Legfontosabb összetevők:  bio banán, virágpor, DragonOne MultiCal ásványi- és vitaminkeverék, réti széna keverék, spirulina, kukorica, zab, répapép

Legfontosabb vitaminok: A-vitamin, D3 vitamin, E-vitamin, béta-karotin, B12-vitamin, Omega 6, Omega 3, Kalcium-Foszfor arány 3,5:1

A DragonOne kizárólag a legjobb minőségű összetevőket használja, mint például illatos és ízletes, rostokban gazdag réti széna keverék és bio banánpor. Ezek alkotják a Tortoise Gold Fruit & Grass gerincét.