Vadalarm Vakondriasztó – Ettől menekülnek a vakondok

26.995 Ft

Készleten

Kertészkedés és gyönyörű gyep bosszankodás nélkül!

Elkészítettük neked az ország valószínűleg legerősebb vakondriasztóját, hogy többé ne kelljen a széttűrt gyep miatt mérgelődnöd. Amellett, hogy párját ritkító erősségű mini-földrengéseket generálva riasztja el a vakondokat, természetesen mindezt automatikusan és a nap energiájával teszi.

  •  napelemmel gyűjti be a működéséhez szükséges energiát
  •  beépített akkumulátorával akár két hét borús időt is kibír
  •  5-15 méter hatótávolságra képes (a talaj tömörödöttségétől függően)
  •  külső töltési lehetőséggel rendelkezik USB kábelen keresztül
  • véletlenszerű rezgéseket generálva tartja távol a betolakodókat

 

MIÉRT VÁLASZD A MI VAKONDRIASZTÓNKAT?

Termékfejlesztésünket természetesen egy alapos piackutatással kezdtük: közel egy tucat gyártó termékét vizsgáltuk meg, és arra jöttünk rá, hogy a legtöbb rezgés alapú vakondriasztóban ugyanaz a gombelem méretű apró alkatrész generálja a rezgéseket. Ismerve ezek hatékonyságát, máris nyilvánvalóvá vált számunka, hogy min kell javítanunk ahhoz, hogy egy valóban hatékony terméket tudjunk alkotni: elhatároztuk, hogy megépítjük a legerősebb vakondriasztót.

Tehát míg bármely más, a piacon kapható vakondriasztóban egy hangyányi elektromágnest találhatsz, addig a Vadalarm Vakondriasztót egy akkora motorral szereltük fel, ami épp csak pár milliméterrel kisebb, mint a szára. Korábbi termékeinkből természetesen vakondriasztónk is megörökölte a változó frekvenciájú rezgéseket, aminek köszönhetően az állatok nem szoknak hozzá jelenlétéhez.