Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

21.990 Ft

Elfogyott

Hívatlan vendéggel találtad szembe magadat, de szeretnéd a problémát bűzölgő tetemek nélkül kezelni?
Akkor jó helyen jársz! Ugyanis a Vadalarm Rágcsálóriasztó a legjobb megoldásunk rágcsálók elleni védelemre: egerek, patkányok és nyestek távoltartásával teszi higiénikuss és nyugodtá életedet!

Eszközünk a rágcsálók és nyestek számára zavaró, 17 és 27 kHz közötti frekvenciájú hangot bocsát ki. Szerencsére ezeket az emberi fül már nem képes meghallani, így nem zavar minket. A véletlenszerűen váltakozó frekvenciájú hangoknak köszönhetően szinte lehetetlen, hogy hozzászokjanak az állatok.

Azt biztosan tudod, hogy a rágcsálóknak sokkal jobb hallásuk van, mint az embereknek. Talán azt is hallottad már, hogy ők a magasabb frekvenciájú hangokra sokkal érzékenyebbek, fülsüketítő hatásként élik meg ezeket (míg mi nem is érzékelünk belőle semmit). Ezt a zajt nevezzük ultrahangnak, és ezt hozzák létre a Vadalarm Smart termékek is. A rágcsálókat és a nyesteket legjobban a 20 és 30 kHz közötti frekvencia zavarja. Tudnod kell azonban, hogy az ultrahang nem megy át a falakon (a gipszkartonon sem), ezért fontos, hogy a rágcsálóriasztót a rágcsálókkal egy légtérbe helyezd el, és abba az irányba fordítsd, ahonnan jönnek az állatok.