Tetra EX 700 Plus külső szűrő – töltettel

43.995 Ft

Tetra EX 700 Plus kültéri akváriumszűrő 100-200 literes akváriumhoz. 

Elfogyott

SKU 4004218302747 Kategóriák , ,

A német gyártmányú Tetra szűrőket a jó ár/érték arány és egyszerű működés jellemzi. A Tetra EX 700 Plus jelzésű új külső szűrője 39%-al erősebb áramlási sebességet biztosít a korábbi modellhez képest, csökkentett energiafogyasztás mellett.  Az új fejlesztéseknek köszönhetően sokkal strapabíróbb és funkcionálisabb, csendesebb elődjénél. A gyorsindító gomb megkönnyíti a szűrőrendszer elindítását. Az összes szükséges alkatrészt a csomag már tartalmazza.

Speciális többkamrás szűrőrendszer, amely akár 5-ször is megszűri az akvárium vizét biológiailag, mechanikailag és kémiailag, stabil vízértékeket biztosítva. A Tetra különféle szűrőanyagok széles választékát kínálja. Igényei szerint a következő anyagokkal szerelheti fel a szűrőt: kerámia szűrőgyűrűk, szénszűrő anyagok, biológiai szűrőszivacsok, finom szűrőgyapjú és speciális bio szűrőgolyók.

Az egyszerű tisztítást a könnyen nyitható 1 karos biztonsági nyitórendszer garantálja: lehetővé teszi a külső szűrő gyors kinyitását – így időt takarít meg a takarítás során, és még tovább élvezheti az akváriumot. Az előszűrő további kényelmet biztosít azáltal, hogy kiszűri a durvább részecskéket a vízből, így védi a szűrőanyagot a hosszabb élettartam érdekében.

A megfelelő szűrőválasztás a legfontosabb döntés a modern algamentes akvárium építésekor. Nem tudja melyik szűrőt válassza? Segítünk. A részletes szűrő-választási tájékoztatónkat és összehasonlító táblázatunkat