Sera Aquatan 250ml – akváriumi vízkezelőszer

3.295 Ft

A sera aquatan tisztítja a vizet, azonnal megköti a káros nehézfémeket és semlegesíti a feloldott sókat, valamint az agresszív klórt. Védi a halak nyálkahártyáját az értékes B-vitamin-komplex, valamint a bőrvédő kolloidok által. A Sera Aquatan ideális a stressz megszüntetéséhez a halak szállítása és telepítése során.

Készleten

SKU 4001942030502 Kategóriák ,

Sera Aquatan – A sera aquatan tisztítja a vizet, azonnal megköti a káros nehézfémeket és semlegesíti a feloldott sókat, valamint az agresszív klórt. Védi a halak nyálkahártyáját az értékes B-vitamin-komplex, valamint a bőrvédő kolloidok által. A Sera Aquatan ideális a stressz megszüntetéséhez a halak szállítása és telepítése során.

Figyelem!
Sera Aquatan összetétele megváltozott. Az Aquatant a továbbiakban nem színezik, így már nem rendelkezik a szokásos kék színnel, hanem teljesen színtelen.
Egy másik újítás a kalcium, a magnézium, a mangán és a jód hozzáadása a recepthez biohasznosítható formában. Ilyen módon az aquatan nemcsak eltávolítja a mérgező anyagokat az akvárium vízéből, hanem olyan fontos ásványi anyagokat is hozzáad, amelyekből a halak, növények, gerinctelenek és a hasznos mikroorganizmusok részesülnek. Az új, kissé kellemetlenebb illat a hozzáadott ásványi anyagoktól érezhető.

• Kalcium az erős, arányos csontvázhoz, hibátlan pikkelyekért
• Magnézium az erős növekedéshez és az izmokhoz
• Mangán az egészséges növekedésért és a jobb termékenységért
• Jód a kiegyensúlyozott fejlődésért és nagyobb ellenállásért

Adagolása:
50ml 200 literhez
100ml 400 literhez
250ml 1000 literhez
500ml 2000 literhez