Sera Hengeres aljzattisztító

3.499 Ft

A maradványok és egyéb szennyeződések eltávolítására alkalmas sera aljzattisztító.

Készleten

SKU SE8560 Kategóriák ,

sera aljzattisztító, hengeres – ezzel a tisztítóval egszerűen tisztíthatja az akváriumának alján lévő maradványokat és egyéb szennyeződéseket.

Egyszerre csak a víz egy részét cseréljék ki. A 10 – 20 %-át ajánlott. A vízcsere nem jó hosszú időközönként (és sokat), mert ez megzavarja a biológiai egyensúlyt és káros a halakra és a növényekre (nézzék meg a sera Tanácsadó útmutatót vagy az Interneten). Az aljzattisztítót a csomagoláson lévő ábra alapján használják. Ha a leszívóval véletlenül halat vagy egyéb részecskét összegyűtj, amelyet nem szeretnének eltávolítani, egyszerűen szorítsa össze a tömlőt vagy enyhén emeljék a felszín felé az aljzattisztítót.

Figyelmeztetés: Amennyiben szeretnék a vizet cserélni, akkor figyeljenek oda, hogy az ivóvíz nem akváriumi víz. Ha hatékony vízcserét szeretnének végrehajtani és nem akarják veszélyeztetni az akváriumban lévők életét, akkor szükséges a vizet a sera aqutan-nal kezelni, vagy a sera morena-val. A vízcserénél elmossák a hatékony nitrifikáló baktériumokat, amelyek a környezet biológiai tisztításáért felelnek. Ezeket gyorsan helyrehozhatják a sera nitrivec készítmények alkalmazásával.