Royal Canin X-Small Adult 1,5kg-nagyon kistestű felnőtt kutya száraz táp

5.499 Ft

Royal Canin X-Small Adult kutyatáp az apró termetű (max. 4kg) felnőtt kutyáknak 10 hónapostól 8 éves korig. L.I.P. fehérjéket és oldódó rostokat tartalmaz, amelyek optimális emésztést biztosítanak.

Készleten

SKU 173350 Kategóriák ,

Fő jellemzők/előnyök:

  • Egészséges bélpasszázs
  • A szőrzet állapota
  • A húgyutak egészsége
  • Rendkívül ízletes és nagyon apró tápszemcse

Most, hogy kistestű kutyája felnőttkorba lépett, fontos, hogy biztosítsa: tápláléka olyan tápanyagokat tartalmazzon, melyek elősegítik az optimális egészségi állapot fenntartását.

A 10 hónaposnál idősebb, 4 kg vagy az alatti testtömegű, nagyon kistestű kutyák számára ajánlott ROYAL CANIN® X-Small Adult tápot kifejezetten a nagyon kistestű felnőtt kutyák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztettük ki.

A ROYAL CANIN® X-Small Adult a kifejezetten jó emészthetőségéért kiválasztott, kiváló minőségű fehérjét (L.I.P.) tartalmaz. Kiegyensúlyozott rostbevitellel – például útifű (psyllium) – kiegészítve ez a fehérje elősegíti a béltartalom tovahaladását és hozzájárul a bélsár jó minőségéhez.

A ROYAL CANIN® X-Small Adult emellett az Önéhez hasonló, nagyon kistestű kutyák húgyutainak egészségét is segít támogatni.

Egyes kistestű fajták esetében jótékony hatást fejtenek ki az érzékeny bőr és a különleges szőrzet egészségének támogatásában. Az omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA) is tartalmazó ROYAL CANIN® X- Small Adult elősegíti a szőrzet jó állapotának fenntartását. Emellett a hozzáadott vitaminok támogatják a bőr védőfal funkcióját, és ennek révén hozzájárulnak a bőr egészségének folyamatos fenntartásához.

A ROYAL CANIN® X-Small Adult tápszemcséit kifejezetten ehhez a fajtához igazítottuk: alakjuk, méretük és textúrájuk tökéletesen megfelel a kistestű kutyák apró állkapcsainak.

Az exkluzív és rendkívül ízletes összetétel emellett még a legválogatósabb kistestű kutyák étvágyát is segít serkenteni.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek vagyunk a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek kutyája speciális táplálási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® X-Small Adult táp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot biztosít kutyája számára.