Royal Canin Urinary Care 12x85g – nedves táp felnőtt macskáknak hugyúti problémák megelőzéséért

6.995 Ft

Teljes értékű, kiegyensúlyozott összetételű táp, felnőtt macskák számára, amely segít fenntartani a húgyutak egészségét (gravy – salsa – szószos)

Készleten

SKU 9003579000359 Kategóriák ,

Teljes értékű táp felnőtt macskák részére (vékony szeletek pecsenyelében).

Főbb előnyök
● Kiegyensúlyozott összetételű vizelet
● Segít az ideális testsúly fenntartásában
● Ösztönös választás

Ha azt vette észre, hogy macskája sokkal gyakrabban ürít vizeletet, és sokszor nem oda, ahova kellene (pl. az alomtálcán kivül), akkor elképzelhető, hogy a macskának húgyúti problémái vannak.

De még ha nem is vett észre semmi szokatlant macskája vizeletürítési szokásaiban, mindig érdemes konzultálni az állatorvossal, mert az egészségügyi problémák nem mindig járnak egyértelmű külső jelekkel.

A ROYAL CANIN® Urinary Care in Gravy tápot kimondottan úgy állítottuk össze, hogy segítsen fenntartani a macska vizeletében lévő ásványi anyagok egészséges arányát.

A ROYAL CANIN® Urinary Care in Gravy természetes nedvességtartalma révén macskája folyadékszükségletének pótlásához is hozzájárul. Ne feledje: mindig legyen macskája számára elérhető a friss, tiszta víz!

A tasakos eledel alacsony zsírtartalma elősegíti macskája ideális testsúlyának fenntartását. Mint tudjuk, a húgyúti problémák gyakoribbak túlsúlyos macskáknál, ezért macskája ideális testsúlyának fenntartásával közvetetten a húgyutak egészségének megőrzéséhez is hozzájárulhat.

Az eledel tápanyagprofiljához ösztönösen vonzódnak a felnőtt macskák, így a fokozott ízletessége révén elfogyasztják annak teljes mennyiségét.

A ROYAL CANIN® Urinary Care száraz eledelként, ízletes és ropogós tápszemcsék formájában is kapható. Ha vegyes etetésben gondolkodik, csak kövesse etetési útmutatónkat, hogy macskája mind a nedves, mind a száraz tápból az optimális mennyiséget kapja.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek vagyunk a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek macskája speciális táplálási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Urinary Care in Gravy táp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot biztosít macskája számára.