Royal Canin Maxi Light Weight Care 12kg – száraz táp hízásra hajlamos felnőtt kutyáknak

28.999 Ft

A Royal Canin Maxi Light teljes értékű táp felnőtt és idős kutyáknak, nagytestű fajták számára (26-44 kg) – 15 hónapos kortól – Súlygyarapodásra való hajlam esetén.

Készleten

SKU RC305350 Kategóriák ,

Teljes értékű táp – Felnőtt és idősödő kutyáknak, nagytestű fajták számára (26 kg és 45kg közötti felnőttkori testtömeg) – 15 hónapos kortól – súlygyarapodásra hajlamos kutyáknak.

Fő jellemző:

  • Korlátozza a súlygyarapodást

A túlsúlyos kutyák szenvedhetnek a plusz kilók által az ízületeikre rótt terheléstől. Próbálja ki ezt az ízletes és az éhségérzetet csillapító tápot, hogy kutyája sportos maradjon és megőrizze jó formáját. A 26 kg és 44 kg közötti testsúlyú kutyák számára alkalmas ROYAL CANIN® Light Weight Care Max tápot kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy biztosítsa az Ön kutyája jóllétét.

Ez a különlegesen ízletes formula kitűnően emészthető fehérjéket tartalmaz, így segít megőrizni a kutya izomtömegét. Mi nagyon komolyan vesszük a fehérjéket, ezért mindig csak a legkiválóbb minőségű és a kutya pontos igényeihez adaptált fehérjéket használjuk.

A rendszeres és egészséges bélpasszázs biztosítása és a teltségérzet elősegítése érdekében a ROYAL CANIN® Light Weight Care Maxi táp az oldható és az oldhatatlan rostok optimális kombinációját tartalmazza.

Ez a formula omega-3 zsírsavakban – például EPA és DHA – is gazdag. Ezek a zsírsavak segítenek támogatni a kutya ízületeit. Emellett a táp kevesebb zsírt tartalmaz, hogy a kutya súlya ne növekedjen és könnyen állhasson a mancsain.

A Light Weight Care táplálási programunk két komponensből áll: száraz táp ropogós tápszemcsékkel és finom pástétom tasakos kiszerelésben – mindkettő teljes tápértékű, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná ki a pástétomot a száraz táphoz adott ízletes „feltétként”?

Nem csak mi mondjuk: a Royal Canin kenneljeiben tudományosan tesztelt ROYAL CANIN® Light Weight Care Maxi 35%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint egy normál felnőtt táp. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Light Weight Care Medium etetésével elért eredmények bizonyítottan sikeresek.