Royal Canin Light Weight Care 85g – nedves táp felnőtt macskáknak az ideális testsúly eléréséért

625 Ft

Szaftos darabok kocsonyában súlyfelesleg megelőzésére 1 évnél idősebb macskáknak.

Elfogyott

SKU RC800993 Kategóriák ,

Teljes értékű táp felnőtt macskák részére (vékony szeletek pecsenyelében)

Főbb jellemzők / előnyök:
● Csökkentett kalóriatartalom
● Az izomtömeg megőrzése
● A húgyutak egészsége
Ha macskáján a túlsúly jelei mutatkoznak, nehéz lehet elérni, hogy leadja a súlyfeleslegét, ha hozzá van szokva az etetési idők napirendjéhez. A testsúly kordában tartásához azonban nem feltétlen a táp mennyiségét kell csökkenteni, amennyiben kimondottan erre a célra szolgáló táppal eteti macskáját.
A ROYAL CANIN® Ultra Light in Gravy táppal akár 19%-kal is csökkenthető a macskák kalóriabevitele a súlygyarapodásmegelőzése és a testsúly kordában tartása érdekében. A tápanyagokat az egészséges és gyors anyagcsere támogatása és serkentése érdekében az L-karnitinnel is gazdagítottuk.
Ha macskája etetésénél az egészséges testsúly fenntartása a cél, a táplálék megválasztásában nagy fontossággal bír az izomtömeg megőrzése és a testzsír optimális szinten tartása.
A ROYAL CANIN® Ultra Light in Gravy magas fehérjetartalma segít az izomtömeg megőrzésében anélkül, hogy ez a súlygyarapodás megakadályozásához szükséges kalóriadeficit rovására menne – a végeredmény pedig karcsúbb, egészségesebb testalkat.
Ezenkívül a termékben a húgyúti rendszer és a húgyhólyag egészséges működéséhez szükséges tápanyagok is megtalálhatók.
Kövesse a ROYAL CANIN® Ultra Light terméken található útmutatót a legjobb eredmények elérése érdekében, hogy macskája testsúlya és táplálékfelvételi szokásai egyaránt pozitív irányba változzanak.
A macskák egyedi ízléséhez igazodva a ROYAL CANIN® Ultra Light száraz eledelként, ízletes és ropogós tápszemcsék formájában is kapható. Ha vegyes etetésben gondolkodik, csak kövesse etetési útmutatónkat, hogy macskája mind a nedves, mind a száraz tápból az optimális mennyiséget kapja.
A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek vagyunk a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek macskája speciális táplálási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Ultra Light in Gravy táp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot biztosít macskája számára.