Royal Canin Intense Beauty 12x85g – nedves táp felnőtt macskáknak az egészségesebb szőrért és bőrért

5.499 Ft

A Royal Canin Intense Beauty szószban nedves eledel táplálja a bőrt és a szőrzetet; gazdag omega-3- és omega-6-zsírsav-, B-vitamin-, cink-, biotin- és nyomelem-tartalommal bír.

Elfogyott

SKU 9003579308721 Kategóriák ,

Teljes értékű táp felnőtt macskák részére (vékony szeletek pecsenyelében).

Főbb jellemzők / előnyök:
● Egészséges bőr és szőrzet
● Az ideális testsúly fenntartása
● A húgyutak egészsége

Macskája szőrzetének ápolása néha nem egyszerű, főleg hosszú szőrű fajták esetében. Ha azonban biztosítja macskája számára a megfelelő tápanyagokat, azzal nagyban hozzájárulhat az egészséges, fényes szőrzet fenntartásához, amely igazán kiemeli természetes szépségét.

A ROYAL CANIN® Intense Beauty in Gravy nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 és omega-6 zsírsavakat, melyek hozzájárulnak a macska pompás szőrzetének és egészséges bőrének megőrzéséhez.

A szőr- és bőrápolás kulcsfontosságú macskája jólléte szempontjából. Ez borítja a testét kívülről, és az egyik legfontosabb mutatója annak, hogy mennyire jó a közérzete – vagyis a külcsín és a belbecs szorosan összefügg.

A ROYAL CANIN® Intense Beauty in Gravy táppal Ön nyugodt lehet afelől, hogy macskája bőrének és szőrzetének egészsége, valamint általános jó közérzete nem szenved csorbát.

Ezenkívül a ROYAL CANIN® Intense Beauty in Gravy az ideális testsúly fenntartásában is segít – alacsony zsírtartalmának köszönhetően segít megelőzni a nem kívánt súlygyarapodást, optimális fehérjetartalma pedig az izomzat egészséges fejlődéséhez és növekedéséhez járul hozzá.

A ROYAL CANIN® Intense Beauty in Gravy támogatja a húgyúti rendszer egészségét és a segít fenntartani a húgyhólyag működését.

A tápanyagok sokasága mellett húst és halat egyaránt tartalmaz az optimális ízletesség érdekében, a növényi kivonatok pedig többlet vitamint és ásványi anyagot biztosítanak a bőr és a szőrzet táplálásához.

A macskák egyedi ízléséhez igazodva a ROYAL CANIN® Intense Beauty nedves eledelt lehet kombinálni a Hair & Skin care ízletes és ropogós tápszemcséjű száraz tápjával. Ha vegyes etetésben gondolkodik, csak kövesse etetési útmutatónkat, hogy macskája mind a nedves, mind a száraz tápból az optimális mennyiséget kapja.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek vagyunk a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek macskája speciális táplálási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Intense Beauty in Gravy táp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot biztosít macskája számára.