Royal Canin Hairball Care 12x85g – nedves táp felnőtt macskáknak a szőrlabdák könnyebb távozásáért

8.690 Ft

Teljes értékű állateledel felnőtt macskák számára, csökkenti a szőrlabda-képződést.

Készleten

SKU 9003579000403 Kategóriák ,

Teljes értékű táp felnőtt macskák részére (vékony szeletek pecsenyelében).

Főbb előnyök:
● Szőrlabdaképződés megelőzése
● Ideális testsúly megőrzése
● Egészséges emésztőrendszer

Szőrlabdák akkor képződnek, amikor a szőr a macska gyomrában marad ahelyett, hogy továbbhaladna az emésztőtraktuson. A szőr nagy része könnyedén áthalad az emésztőrendszeren, a nagyobb mennyiségű szőrből viszont szőrlabdák képződhetnek.

A szőrlabdák hasi diszkomfortérzetet és fájdalmat, valamint öklendezést és akár emésztési problémákat is okozhatnak – például a felöklendezett szőrlabdákkal együtt tápanyagok is távozhatnak a macska szervezetéből.
Bár a szőrlabdaképződés a hosszú szőrű fajták esetében gyakoribb, sajnos bármilyen fajtájú macskánál előfordulhat.

Ezért alkottuk meg a ROYAL CANIN® Hairball Care in Gravy tápot, amely a béltartalom tovahaladásának serkentésével segít a lenyelt szőr eltávolításában ahelyett, hogy az a gyomorban maradna.

A ROYAL CANIN® Hairball Care in Gravy alacsony zsírtartalmának köszönhetően macskája ideális testsúlyának fenntartásában is segít. A macska napi aktivitásához szükséges értékes energiát és az esszenciális zsírsavakat biztosítja.

A ROYAL CANIN® Hairball Care in Gravy kiváló emészthetősége az élelmi rostoknak köszönhető, melyek hozzájárulnak a kiegyensúlyozott bélflóra és az egészséges bélmozgások biztosításához. A mérsékelt fehérjetartalom pedig az izmok egészséges fejlődését támogatja.

A macskák egyedi ízléséhez igazodva a ROYAL CANIN® Hairball Care száraz eledelként, ízletes és ropogós tápszemcsék formájában is kapható. Ha vegyes etetésben gondolkodik, csak kövesse etetési útmutatónkat, hogy macskája mind a nedves, mind a száraz tápból az optimális mennyiséget kapja.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek vagyunk a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek macskája speciális táplálási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Hairball Care in Gravy táp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot biztosít macskája számára.