Reptil Basking Daylight All in One – természetes nappali fényt sugárzó izzó – (25W)

1.595 Ft

Cikkszám: 007-41001

Vonalkód: 8595091793334

Súly: 0.08 kg

Készleten

SKU 8595091793334 Kategóriák ,

Reptil Basking Daylight All in One – természetes nappali fényt sugárzó izzó – (25W)

Hőpontot hoz létre a hüllők és kétéltűek számáraNöveli a terrárium belső hőmérsékletétUVA-sugárzást tartalmaz, támogatja a természetes élettani folyamatokatAz izzó kialakítása nagyobb fényintenzitást és hőkibocsátást biztosít

Izzó REPTI PLANET A Daylight Basking ultraibolya sugárzás, a fény sugárzás és az infravörös (hő) sugárzás optimális arányát biztosítja, és ideális az UVB-vel és az éjszakai izzókkal (például Repti Planet Repti UVB, infravörös hő, éjszakai hő) kombinációjában. Ez egy teljes spektrumú izzó, amely elősegíti a fiziológiás folyamatokat, például az aktivitást, az ételbevitelt és a szaporodást. Az izzó belsejében levő speciális visszaverő rétegnek köszönhetően nagyobb fény- és hőkibocsátást kínál.

Izzó kiválasztásakor nemcsak az izzó típusát, hanem a tenyésztésre kerülő állatfajokat és az állat távolságát a hő sugárzás forrásától is figyelembe kell venni.A lámpákra és a fénycsövekre normál garanciaidő vonatkozik. Ez azonban nem vonatkozik a könnyű szálak törésére, a csövek törésére és a gázszivárgásra, amelyek a normál használat miatt következnek be (a szokásos élettartam körülbelül 6 hónap). A jótállási idő az egyes államoktól függően változhat, és a helyi törvények és rendeletek hatálya alá tartozik.