Royal Canin Digestive Care 85g – szószos nedves táp érzékeny emésztésű felnőtt macskák részére

625 Ft

Royal Canin Digest Sensitive tasakos nedves táp ételérzékeny macskáknak, szaftos darabok ízletes szószban; egészséges táplálék Optimális-Tápanyag-Profillal (ONP) a tartósan jó elfogadási arányért.

Készleten

SKU 800973 Kategóriák ,

Digest Sensitive in Gravy

Teljes értékű táp felnőtt macskák részére (vékony szeletek pecsenyelében).

Főbb jellemzők / előnyök:

  • Szagcsökkentés, kitűnő emészthetőség
  • Az ideális testsúly fenntartása
  • A húgyutak egészsége

A ROYAL CANIN® Digest Sensitive in Gravy jól emészthető táplálékot biztosít érzékeny gyomrú macskák számára, valamint olyan, gondosan válogatott tápanyagokat is tartalmaz, amelyek segítenek a macskaürülék szagának csökkentésében.

A ROYAL CANIN® Digest Sensitive in Gravy nagy arányban felszívódik, így macskája jobban hozzájut a szükséges tápanyagokhoz. A táp alacsony zsírtartalma pedig az ideális, egészséges testsúly fenntartását segíti elő.

Optimális arányban tartalmaz fehérjét az izmok és a csontok erejének támogatásához, ugyanakkor macskája érzékeny gyomrának egészségére is vigyáz.

Ezenkívül optimális, csökkentett ásványianyag-tartalmának köszönhetően a táp a húgyúti rendszer egészségének támogatásához is hozzájárul.

A ROYAL CANIN Digest Sensitive in Gravy biztosítja macskája számára a szükséges tápanyagokat, mindezt könnyen emészthető formában, az érzékeny gyomrú macskák igényeire szabva.

A macskák egyedi ízléséhez igazodva a ROYAL CANIN® Digestive care száraz eledelként, ízletes és ropogós tápszemcsék formájában is kapható. Ha vegyes etetésben gondolkodik, csak kövesse etetési útmutatónkat, hogy macskája mind a nedves, mind a száraz tápból az optimális mennyiséget kapja.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek vagyunk a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek macskája speciális táplálási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Digest Sensitive in Gravy táp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot biztosít macskája számára.