Purina Pro Plan Small & Mini Adult OPTIDIGEST bárányban gazdag száraz kutyaeledel 700g

2.995 Ft

Elfogyott

SKU 7613036611299 Kategóriák ,

Pro Plan Adult Small & Mini Sensitive Digestion Optidigest – Lamb egy teljes értékű állateledel kistestű, érzékeny emésztésű felnőtt kutyák számára.

A PURINA® PRO PLAN® Small & Mini Adult Sensitive Digestion bárányban gazdag eledel OPTIDIGEST® formulával, mely a kistestű, érzékeny emésztésű felnőtt kutyák számára megfelelő arányban tartalmazza a szükséges tápanyagokat.

Ha felnőtt kutyájának érzékeny emésztése van, próbálja ki ezt az ízletes száraz kutyaeledelt, hogy támogassa egészségének fenntartásában.

Az OPTIDIGEST® formula tudományosan bizonyított módon segít helyreállítani a bélmikroflóra egyensúlyát, melynek kiegyensúlyozatlansága az egyik leggyakoribb oka az érzékeny emésztésnek a kutyák esetében. Emellett támogathatja az egészségesebb, tömörebb székletet, valamint kutyája testméretére és életkorára szabott táplálást bizosíthat.

Ez az érzékeny emésztésű kutyák számára gondosan kifejlesztett eledel magas minőségű bárányt tartalmaz, kutyája ízlésének megfelelően.

A receptúra az összes olyan tápanyagot tartalmazza, melyre kutyájának szüksége van a mindennapi egészséghez, támogatja az aktív, kiegyensúlyozott életvitelben.