Purina Pro Plan All Sizes Adult Light/Sterilised OPTIWEIGHT 14 kg

24.999 Ft

Teljes értékű száraztáp túlsúlyos, hízásra hajlamos vagy ivartalanított felnőtt kutya számára.
Kiváló minőségű csirkehússal és rizzsel.

Elfogyott

SKU 12366946 Kategóriák ,

Teljes értékű száraztáp túlsúlyos, hízásra hajlamos vagy ivartalanított felnőtt kutya számára.
Kiváló minőségű csirkehússal és rizzsel.

 

A PRO PLAN az összetevők gondos kiválasztásával gondoskodik arról, hogy kutyája hosszú és egészséges életet élhessen. Az állatorvosok és táplálkozási szakértők az kíváló minőségű alapanyagok, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok kombinálásával elérték, hogy kutyájának az erős immun- és emésztőrendszeren túl egészséges bőre, szőrzete lehessen.

A nélkülözhetetlen proteinek, az Omega-3 és -6 zsírsavak, az E-vitamin és az alapvető ásványi anyagok kombinációja évről évre hatékony és harmonikus működést biztosítanak kutyája védekező rendszereinek. Az eredmény: egy életen át tartó természetes védelem.

A PRO-PLAN kiváló minőségű húst, halat, rizst használ alapanyagként és így – a színezék, illetve a tartósítószerek mellőzésével – teljes értékű, optimális kutyatápot állít elő, amely fenntartja a kutya természetes védelmét egész életén át.

A PRO PLAN Special termékskála teljes körű és kiegyensúlyozott táplálást biztosít a speciális életmódú, valamint érzékeny bőrű és emésztésű kutyák számára. A kutyatápok többféle ízválaszték – csirke, lazac – mellett teljes mértékben kielégítik az aktív kutyák speciális életmódszükségleteit, (teljesítménynövelés, enyhe túlsúly), valamint megoldást kínálnak az étel intoleranciára hajlamos kutyák táplálására.

A Light Digestion receptúráját olyan, érzékeny, emésztési zavarokkal küzdő kutyák számára fejlesztettük ki, akik hízásra hajlamosak, illetve akiknek le kell adniuk a súlyukból.

– PRO-DIGEST: Tojással, természetes agyaggal és emésztésjavító rostkeverékkel. Elősegíti a bélfóra egészséges egyensúlyát és a kiváló székletminőséget.
– A megemelt E- és C-vitaminszint tartalom gátolja a szabadgyökök sejtpusztító hatását, valamint segíti az erős immunrendszer kialakulását.
– Jó minőségű zsír, protein és szénhidrát, melyek erősítik és védik az emésztőrendszert
– Jó minőségű protein, Omega-3 és -6 zsírsavak, vitaminok és ásványi anyagok, melyek elősegítik az erős, egészséges bőr és szőrzet ialakulását, ami megvédi a kutyát a környezeti hatásoktól.