Pedigree DentaStix (M/L) jutalomfalat 10-25 kg-os kutyáknak (28 db) 720 g

2.999 Ft

Kiegészítő állateledel 4 hónapnál idősebb kutyák számára.

  • Hármas hatás
  • Csökkenti a fogkőképződést, akár 80%-kal
  • Tisztítja a nehezen elérhető fogakat
  • Hozzájárul a fogíny egészségéhez
  • Napi szájápolás

Elfogyott

SKU 5998749105214 Kategóriák ,

A Pedigree® Napi DentaStix® különleges X-alakú fogápoló pálcika, amelyről tudományosan bizonyították, hogy napi használat esetén akár 80%-kal csökkenti a foglepedék kialakulását. A Pedigree® Napi DentaStix® termékekekt úgy tervezték, hogy hosszan kelljen rágni a megfelelő hatékonyság érdekében, így csökkentve a foglepedék és fogkő kialakulását enyhén érdes állagának és aktív hatóanyagainak köszönhetően.
Ízletes, alacsony zsírtartalmú, hozzáadott cukor és mesterséges színezékanyag és aroma nélkül. Pedigree® – hogy meghálálhassa a kutyája jóságát!

A kutyák mindenhez a szájukat használják, így alapvető a fogak és a fogíny egészséges állapota ahhoz, hogy a legjobb formájukat adják. Mégis ötből négy, háromévesnél idősebb kutya ínybetegségben szenved, ami lelassíthatja a kutyát vagy szükségessé teheti az állatorvosi kezelést is.
A Waltham™ kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai segítségével a Pedigree® ízletes kutyarágók széles választékát fejlesztette ki, mely csökkenti a foglepedék és fogkő kialakulását, ezáltal csökkentve az ínybetegségek kockázatát.

A DentaStix® napi használat esetén tudományosan bizonyítottan akár 80%-kal csökkenti a foglepedék kialakulását.
A különleges állag és az aktív hatóanyagok teszik a Pedigree® DentaStix® kutya fogápoló rágót hatékonnyá.
A Pedigree® DentaStix® fogápoló rágókat a Waltham™ kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai segítségével fejlesztették ki.
Alacsony zsírtartalmú kutya jutalomfalatok hozzáadott cukor, mesterséges színezékanyag és aroma nélkül.
Ízletes kutya rágók kicsi és maxicsomag kiszerelésben különböző méretekben kis, közepes és nagy termetű kutyák fogainak védelméért.