Ludwigia palustris Super red

1.000 Ft

A Mini Super Red Ludwigia az egyik kisebb  Ludwigia  faj, és erős megvilágítás mellett a legintenzívebb vörös színnel büszkélkedhet!

Elfogyott

SKU 5999100151 Kategóriák ,

A Mini Super Red Ludwigia ( Ludwigia  sp. “Super Red Mini”) egy nagyon népszerű és nagyon feltűnő vörös növény a komoly édesvízi akváriumok számára. Megfelelő gondozással ez a szívós, gyorsan növekvő növény virágozhat, és intenzív vörös színnel kiemelheti az akvavilág közepét vagy hátterét. Csak mérsékelt megvilágítás mellett képes boldogulni, de nagyobb megvilágítással és megfelelő kiegészítéssel teljes piros színezésre is képes.

Ez a fajta Mini Super Red Ludwigia közepes vagy erős megvilágítást igényel. Kivágása visszaültethető. Nem igényel szubsztrátot, de úgy tűnik, hogy az oldalgyökereken keresztül felveszi tápanyagainak egy részét, és uszadékfára és más felületekre is rögzíthető. Nem igényel CO 2  pótlást, de a CO 2  pótlás hozzájárul az optimálisabb növekedéshez és egészséghez. Erős megvilágítás szükséges ahhoz, hogy ez a növény fenntartsa optimális ultravörös színét.