Ludwigia palustris Super red

Ludwigia palustris Super red #BAN100151

1000 Ft

Ludwigia palustris Super red

A Mini Super Red Ludwigia az egyik kisebb  Ludwigia  faj, és erős megvilágítás mellett a legintenzívebb vörös színnel büszkélkedhet!

 

A Mini Super Red Ludwigia ( Ludwigia  sp. “Super Red Mini”) egy nagyon népszerű és nagyon feltűnő vörös növény a komoly édesvízi akváriumok számára. Megfelelő gondozással ez a szívós, gyorsan növekvő növény virágozhat, és intenzív vörös színnel kiemelheti az akvavilág közepét vagy hátterét. Csak mérsékelt megvilágítás mellett képes boldogulni, de nagyobb megvilágítással és megfelelő kiegészítéssel teljes piros színezésre is képes.

 

Ez a fajta Mini Super Red Ludwigia közepes vagy erős megvilágítást igényel. Kivágása visszaültethető. Nem igényel szubsztrátot, de úgy tűnik, hogy az oldalgyökereken keresztül felveszi tápanyagainak egy részét, és uszadékfára és más felületekre is rögzíthető. Nem igényel CO 2  pótlást, de a CO 2  pótlás hozzájárul az optimálisabb növekedéshez és egészséghez. Erős megvilágítás szükséges ahhoz, hogy ez a növény fenntartsa optimális ultravörös színét.

1 készleten

Cikkszám: 5999100151 Kategóriák: ,

Leírás

Ludwigia palusistris super red                                                                                 Származási hely: Észak Amerika
Magasság: 15-30 cm
Szélesség: 5-15 cm
Fényigény: közepes-nagyon magas
Hőmérséklet: 20-28 °C
Vízkeménység: lágy-kemény
pH : 5,5-8
Növekedési ütem: közepes
Igény: alacsony

További információk

Tömeg 0,200 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Ludwigia palustris Super red