Barion Pixel

Lilaeopsis brasiliensis

1500 Ft

Család: Apiaceae
Csoport: Vízinövények
Maximális magasság: 4-7 cm
Származás: Dél-Amerika, Brazília, Paraguay, Argentína
Természetes élőhely: Lassú mozgású folyók partján, mocsarakban, tavakban egészen 1200m-es szintmagasságig.
Elhelyezés az akváriumban: Előtérbe, világos helyre
Az ültetés sűrűsége: 10 cm2/8 tő
Világítás: Nagyon erős
Hőmérséklet: 15-26°C
pH: 6-8
Keménység: 4-18NK°
Megjegyzés: A Lilaeopsis brasiliensis képes sűrű gyepként beborítani az aljzatot, de ez a „gyep”-jelleg csak nagyon erős fény hatására alakul ki. Akváriumba telepítéskor egy cserépnyit 8-felé szedve kis csomókban ültessük egymástól néhány centire, ezzel segítve elő, hogy a növény egyenletesebben és gyorsabban nőjön. Mindenféle árnyékolás nélküli nyílt területre ültessük, hogy biztosítsuk számára a megfelelő fényt. A Lilaeopsis brasiliensis kerti tavakba is telepíthető, és az enyén sós brakkvizet is elviseli.
Ez a halványzöld levelű, rizómával szaporodó növény igen dekoratív, de igényli a vízbe oldott CO2–t, a jó táptalajt ill. növénytápsót, a trópusi hőmérsékletet, és még ekkor is nagyon lassan növekszik, kezdőknek nem ajánlott faj.

4 készleten

- +
Cikkszám: 599100053 Kategóriák: ,

Leírás

Lilaeopsis brasiliensis

Család: Apiaceae Származási hely: Dél-Amerika Magasság: 4-7 cm Szélesség: 5-10+ cm Fényigény: magas-nagyon magas Hőmérséklet: 15-26 °C Vízkeménység: nagyon lágy-kemény pH tolerancia: 6-8 Növekedési ütem: lassú Igény: igényesCsalád: Apiaceae Származási hely: Dél-Amerika Magasság: 4-7 cm Szélesség: 5-10+ cm Fényigény: magas-nagyon magas Hőmérséklet: 15-26 °C Vízkeménység: nagyon lágy-kemény pH tolerancia: 6-8 Növekedési ütem: lassú Igény: igényesElhelyezés az akváriumban: Előtérbe, világos helyre
Az ültetés sűrűsége: 10 cm2/8 tő
Világítás: Nagyon erős
Hőmérséklet: 15-26°C
pH: 6-8
Keménység: 4-18NK°

További információk

Tömeg 0,200 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…