JBL PRO POND VARIO M

7.995 Ft

lemezes díszhaltáp

JBL ProPond Vario 3:1 Mix M – Kiegyensúlyozott, kevert(lemezes és rudacskákból álló) 4 évszakos eleség a kerti tóban élő díszhalak számára

Készleten

SKU JBL41274 Kategóriák ,

A NEO intex szó szerint azt jelenti: természetes, energiaoptimalizált táplálkozás. E mögött az élelmiszerben lévő fehérjék és zsírok aránya húzódik meg. Csak az évszakot tekintve a halaknak csak feleannyi fehérjére lenne szüksége télen (2:1), mint nyáron (4:1). De mivel nemcsak az évszak (értsd: a víz hőmérséklete), hanem a hal mérete és életkora, valamint a táplálékfunkció (pl. növekedési táplálék = ProPond Growt) is meghatározó szerepet játszik, ezért a der NEO indexet mindezek kezelésére fejlesztették ki. tényezők egyben.
A halak életkörülményei szintén szerepelnek a NEO-indexben, és figyelembe veszik a különböző funkciójú táplálékokat. Így a JBL ProPond Fitness prebiotikus összetevői ideális feltételeket biztosítanak az egészséghez, még akkor is, ha a hőmérséklet vadul változik a szezonális változások idején! Az 5:1-es fehérje/zsír arány a táplálékban segít a halainak kompenzálni a magas anyagcserét anélkül, hogy energiatartalékaikat felvennék. Így lesz elég energiájuk a betegségek és egyéb problémák leküzdésére.
Fiatal koi nőnek növekedési táp nélkül is (JBL ProPond Growth), de lassabban fognak növekedni, és testük nem fejleszti ki azt a gyönyörű formát, mint ennek az ételnek a használatakor. A JBL ProPond Color kiemeli a halak színeit, és gondoskodik arról is, hogy a hal megőrizze gyönyörű színét a vásárlás után is, mert a kereskedők általában etetik ezt az ételt, hogy a halakat a legszebb színükben mutassák meg. A fiatalabb (többnyire kétéves) halaknak is segít abban, hogy 3-5 éves korukban megfelelően kifejlesszék színüket. Ha rendszeresen eteti halait ProPond Color-szal, színük még idősebb korban is intenzívebben jelenik meg.Teljes értékű táplálék a megfelelő fehérje/zsír aránnyal 3:1 a NEO indexnek megfelelően, amely figyelembe veszi a hőmérsékletet, a funkciót, az állat méretét és az életkorát

  • Búzával, gammarusszal, lazaccal, garnélarákkal és hínárral az erőteljes és egészséges tavi halakért (10-30 °C-os vízhőmérsékleten)
  • M-es tápméret (5-20 mm) 10-35 cm-es halakhoz
  • Úszó rudak és pelyhek 23 % fehérje, 7 % zsír, 4 % nyersrost és 11 % nyershamu tartalommal
  • Élelmiszerkeverék praktikus visszazárható műanyag vödörben, amely fény- és légálló a minőség megőrzése érdekében