JBL Phosex Pond Direct 500 ml

6.995 Ft

A JBL PhosEx Pond Direct megbízhatóan és tartósan megköti a vízben oldott foszfátokat, ezáltal előzi meg a nem kívánt algák növekedését. A hatást barna elszíneződés jelzi, ami 2-24 óra alatt megszűnik. Használat: Megelőzésképpen 6 hetente, valamint minden algairtó kezelés után 3-4 nappal.

500 ml
10 000 liter vízmennyiséghez.

Készleten

SKU 4014162273949 Kategóriák ,

Tiszta tóvíz – optimális vízminőség
A víz zavarosságát algák, halürülék vagy egyéb hulladékok okozhatják. A JBL hibaelhárítóit kifejezetten minden típusú víz zavarosságára fejlesztették ki, és anélkül kezelik a tó vizét, hogy bármilyen káros mellékhatást okoznának a lakók számára.

A JBL nulla kockázatú koncepciója
Az algák szennyezhetik a tó vizét, és ezáltal károkat okozhatnak a tóban lévő halakban és növényekben. A JBL tudósokkal együttműködve kidolgozott egy koncepciót az algák végleges eltávolítására.

„1-2-3 algamentes”
Stabilizálja a vizet: növelje az algák elleni szerek ásványianyag-tartalmát (JBL StabiloPond), hogy hatékonyabban működjön. Küzdj az algákkal: adj a vízhez megfelelő algaellenes szert (JBL AlgoPond) Korlátozza a tápanyagok mennyiségét : távolítsa el a pusztuló algák tápanyagait (JBL PhosExPond)

A PhosEx Direct könnyen használható
Határozza meg a szükséges mennyiséget. Öntözőkannában keverje össze tóvízzel, és egyenletesen oszlassa el a tóban. Használja megelőzőleg hathetente és minden algaharc után. Ne öntse lebegő tavirózsa levelekre. Használat után 24 óráig ne fürödjön úszótóban.

Adagolás 40 ml kb. 800 l tóvíz.