JBL Catappa XL tebanglevél – Természetes vízelőkészítő és dekoráció

3.190 Ft

Alkalmazásával természetes, környezethez közeli körülmények között gondozhatjuk halainkat.

Elfogyott

SKU JBL25198 Kategóriák ,

A JBL Catappa alkalmazásával természetes, környezethez közeli körülmények között gondozhatjuk halainkat. Ezek a trópusi mandula (tebang) levelek elősegítik az akváriumunk lakóinak a jó közérzetét, vitalitását. Jó hatással van a halak nyálkahártyájára, megelőzi a megbetegedéseket.

Az akvárium a természet egy darabja az otthonunkban, és eközben a halaink és növényeink otthona. Ahhoz, hogy minden rendben legyen el kell érnünk, hogy kis kedvenceink az akváriumban is ugyanolyan kényelmesen érezzék magukat, mint az eredeti élőhelyükön. Változtassa az akvárium vizét biotópszerű vízzé, hogy megvédje halai immunrendszerét.

A JBL Catappa levelek meglehetősen sok pozitív hatással rendelkeznek az akvárium lakói számára. Ha beletesszük a vízbe a leveleket 1-2 nap kell nekik, hogy lesüllyedjenek. 1-3 hét alatt a hatóanyagai teljesen felszabadulnak, ezután új levél adható a vízhez. Az elhasznált levelek eltávolítása nem szükséges, benne maradhatnak az akváriumban kiegészítő takarmányként a garnélák, vagy algaevők részére.

Száraz állapotban tárolva tartósan megmarad.

1 csomag JBL Catappa XL 10 db levelet tartalmaz, melyeknek hossza kb. 23 cm.
Használat: 1 levél 50 – 100 liter vízhez ajánlott, a hatóanyagai 1-3 hét alatt teljesen felszabadulnak.