HabiStat Tortoise Food Fruit & Flower Szárazföldi teknős eledel | 200g

3.995 Ft

Szárazföldi teknős keverék – Természetes szárított eleség szárazföldi teknősök, növényevő és mindenevő hüllők számára – gyümölcs és virágkeverék ízű

Elfogyott

SKU 5027407014428 Kategóriák ,

A HabiStat Tortoise Food Fruit & Flower Szárazföldi teknős eledel | 200g termékünk csak természetes összetevőkből áll és tartalmazza a teknősünk számára elengedhetetlen kalciumot és D3 vitamint is. Magas rost- és kalciumtartalmával, kevés fehérjével a HabiStat teknőstápok kiváló kiegészítői állatunk egészséges étrendjének, melyhez természetesen a friss levelek és növények szintén hozzá tartoznak. A legtöbb szárazföldi teknősnek adható táplálék. 3 különböző ízesítésben és több kiszerelésben kapható.

A még eredetibb érzés érdekében a legújabb ízvilág a meadow mix (réti keverék), melyet szintén a legtöbb szárazföldi teknős ehet, de különösen azok a fajok nagyon fogják imádni, melyek a telelésből kijőve a természetben egyből a rét felé veszik az irányt és ott hatalmas lakmározásba kezdenek.

Felhasználási javaslat:

Nedvesítsük be a tápot, ameddig lágy nem lesz. Naponta cseréljük frissre. Tároljuk hűvös, száraz helyen. Fiatal állatoknak (3 éves korig) naponta, felnőtt állatoknak 2 naponta javasolt kínálni. A teknősök legelésző állatok, és tbbször visszatérnek a táplálékforráshoz napközben, ezért ne aggódjunk, ha nem fogyasztják el a teljes táplálékot egyszerre. Figyeljük az egész napi bevitelt és próbáljuk meg azt a mennyiséget szervírozni, ameennyit egy nap alatt megesznek. Friss víz legyen mindig nekik.

Összetétel: A, D3 és E vitamin, ásványi anyagok, amino savak, fehérje, rostok, cukrok, zsírok, és szénhidrátok.

EMBERI FOGYASZTÁSRA NEM ALKALMAS!