Fypryst rácsepegtető oldat kutyáknak 2,68 ml 20-40 kg

1.990 Ft

Kutyák bolha (Ctenocephalides spp.), vagy kullancs (Rhipicephalus fajok, Dermacentor fajok, Ixodes fajok) okozta fertőzésének megelőzésére és gyógykezelésére. Kutyák bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladásának megelőzésére és gyógykezelésére. Kutyák szőrtetvességének (Trichodectes canis fertőzésének) megelőzésére és gyógykezelésére. A készítmény nem vényköteles.

Elfogyott

SKU 3838989733865 Kategóriák ,

Spot-on bolhák, kullancsok és tetvek ellen 20–40 kg-os kutyáknak 8 héten keresztül 2 kg felett A bolhacsípés allergiás terápia (FAD) támogatására is használható Védi az állatot akár 5 hétig a bolhák ellen és akár 2 hétig a kullancsok ellen Vemhes és szoptató szukáknak is alkalmas.

Összetevők: Fipronil 100 mg 1 ml oldatban. Alkalmazás: Rendelkezésre álló adatok hiányában ne alkalmazza 8 hetesnél fiatalabb és/vagy 2 kg-nál kisebb súlyú kölyökkutyáknál. Beteg vagy lábadozó állatoknál nem alkalmazható. Nem alkalmazható a gyógyszerrel vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. Az állat szőrét a lapockák előtt nyissa fel úgy, hogy a bőr látható legyen. Helyezze a pipetta hegyét a bőrre, és többször nyomja meg a pipettát, hogy a készítmény tartalma egy helyen, közvetlenül a bőrre ürüljön. A készítményt olyan helyre vigye fel, ahol az állat nem tudja lenyalni, és ügyeljen arra, hogy az állatok a kezelés után ne nyalogassák egymást. Ne alkalmazza sebeken vagy sérült bőrön. Ne kezelje a kezelt állatokat, és kerülje a gyermekekkel való érintkezést, amíg az alkalmazott készítmény meg nem szárad. Ne alkalmazza macskáknál, mivel fennáll a túladagolás veszélye. Adagolás: Fypryst 268 mg spot-on kutyáknak: Egy egyszeri adadagolásaipetta, amely 2,68 ml oldatot tartalmaz a bőrre történő felvitelhez – spot-on 20 kg-tól 40 kg testtömegű kutya számára. A minimális ismételt alkalmazás intervalluma 4 hét.