Friskies kutya szárazeledel balance 15kg

13.990 Ft

A Purina® Friskies® Balance ízletes receptúra csirke és marha ízletes keverékével és zöldségekkel, teljes kiőrlésű gabonával, B-vitaminokkal és Omega-3 és -6 zsírsavakkal. A Friskies® Balance minőségi fehérjék és minden szükséges tápanyag forrása az Ön kutyája igényeinek megfelelően, hogy boldog és egészséges életet élhessen a családban.

Készleten

SKU 12466288 Kategóriák ,

A Purina® Friskies® Balance ízletes receptúra csirke és marha ízletes keverékével és zöldségekkel, teljes kiőrlésű gabonával, B-vitaminokkal és Omega-3 és -6 zsírsavakkal. A Friskies® Balance minőségi fehérjék és minden szükséges tápanyag forrása az Ön kutyája igényeinek megfelelően, hogy boldog és egészséges életet élhessen a családban. Purine® Friskies® az életerős kutyáért!
A Purina® Friskies® támogatja kutyád egészségét, figyeld csak meg az életerő következő jeleit.

Összetétel: Gabonafélék (teljes kiőrlésű gabona 64%), Hús és állati származékok (10%, melyből 2% csirke és 2% marha), Olajok és zsírok, Növényi eredetű származékok, Növényi fehérjekivonatok, Ásványi anyagok, Zöldségek (0,6% dehidratált zöldség, egyenértékű 4% zöldséggel)
Analitikai összetevők: Fehérje: 20%, Zsírtartalom: 10%, Nyershamu: 8%, Nyersrost: 3,5%, Omega-6 zsírsavak: Linolsav: 1,7%, Omega-3 zsírsav: Linolénsav: 0,1%,
Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: NE/kg: Vit A: 19000, Vit D₃: 1100, Vit E: 90, mg/kg: Vas(II)-szulfát monohidrát: (Fe: 78), Vízmentes kalcium-jodát: (I: 1,9), Réz(II)-szulfát pentahidrát: (Cu: 8,7), Mangán-szulfát monohidrát: (Mn: 5,9), Cink-szulfát monohidrát: (Zn: 110), Nátrium-szelenit: (Se: 0,19), B-vitamin csoport: 75, Színezékek⁽¹⁾ és antioxidánsok, ⁽¹⁾nem tartalmaz mesterséges színezékeket.