Friskies Steril száraz macskaeledel – lazaccal és hozzáadott zöldségekkel 10kg

11.995 Ft

FRISKIES STERILCAT Ivartalanított macskák számára. Kiegyensúlyozott fehérje- és zsírtartalma segít macskája ideális testsúlyának megőrzésében.

Elfogyott

SKU 7613033205064 Kategóriák ,

Az ivartalanított macskák sokkal inkább hajlamosak a súlygyarapodásra és esetükben húgyúti problémák is előfordulhatnak.
A Friskies Sterilised 100%-ig teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálék, melyet kifejezetten az ivartalanított macskák igényeinek megfelelően fejlesztettek ki, hogy támogassa egészségüket. Kiegyensúlyozott fehérje- és zsírtartalma segít macskája ideális testsúlyának megőrzésében. Kiegyensúlyozott ásványianyag- és vitamintartalma segít az egészséges húgyutak fenntartásában és támogatja macskája természetes védekezőképességét.
A Friskies Sterilised támogatja macskája egészségét, vitalitását és boldogságát és segíti kedvencét, hogy minden nap örömöt és meglepetést szerezzen Önnek.

Összetevők: Gabonafélék, Hús és állati származékok, Növényi fehérjekivonatok, Növényi eredetű származékok, Olajok és zsírok, Hal és halszármazékok (melyből 3% tonhal és 1% lazac a kocka formájú tápszemekben*), Ásványi anyagok, Élesztők, Zöldségek (0,6% dehidratált zöldség, egyenértékű 4% rehidratált zöldséggel a korong formájú tápszemekben**) *Teljes mennyiség a termékben: 2,4% tonhal és 0,8% lazac **Teljes mennyiség a termékben: 0,6% rehidratált zöldség. Jellemző termékösszetétel: kocka formájú tápszemek 80%; korong formájú tápszemek 20%
Analitikai összetevők: Fehérje: 31%, Zsírtartalom: 9%, Nyershamu: 7%, Nyersrost: 4,5%
Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: NE/kg: Vit A: 14000, Vit D3: 1100, Vit E: 100, mg/kg: Vas(II)-szulfát monohidrát: (Fe: 54), Vízmentes kalcium-jodát: (I: 1,7), Réz(II)-szulfát pentahidrát: (Cu: 10), Mangán-szulfát monohidrát: (Mn: 5,8), Cink-szulfát monohidrát: (Zn: 75), Nátrium-szelenit: (Se: 0,12), Taurin: 1000, Színezékek(¹) és antioxidánsok
(¹)nem tartalmaz mesterséges színezékeket.