FERPLAST Atlas 40 Szállító box kutya/macska 68*49*45,5 szürke/fekete

29.899 Ft

  • 25 x 25 mm-es hálós ajtó a hatályos IATA előírások szerint
  • Oldalsó zárak biztonsági reteszelő rendszerrel
  • Kihúzható és kihúzható fogantyú
  • Széles rácsok a belső levegő keringtetéséhez
  • Műanyag adagoló tartozék

Készleten

SKU 8010690058160 Kategóriák ,

Gond nélkül induljon útnak kutyájával – utazása biztosan élvezetes lesz! A közepes méretű kutyák számára különösen alkalmas Atlas 40 kisállatszállító autóval, vonattal, hajóval és akár repülővel is használható.
Figyelmeztetés: nem garantált, hogy a fuvarozó felszállásra kerül, mivel ez a légitársaságok belátása szerint történik. Mielőtt elindulna kedvencével, lépjen kapcsolatba légitársaságával, hogy tájékozódjon az állatok szállítására vonatkozó szabványairól.

Az Atlas 40 kutyaszállító talpa és teteje tömör hőre lágyuló gyanta, az ajtó műanyag bevonatú acélból készült és nemrégiben átdolgozott biztonsági zárral van felszerelve, könnyen használható, hatékony és biztonságos: a gomb elforgatásával négy aktiválódnak a rögzítési pontok, amelyek rögzítik az ajtót a csomagtartó fő szerkezetéhez, elkerülve a kellemetlen véletlen kinyílásokat az utazás során. Az ajtó 25 x 25 mm-es hálóval is rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a jelenlegi IATA előírásoknak a háziállatok szállítására vonatkozóan.

Az Atlas 40 kutyahordozó csomagjában található néhány bilincs, amely a hordozóajtóra rögzíthető a nagyobb biztonság érdekében, és 8 csavar, amelyek az oldalsó zárórendszerek megfelelő furataihoz rögzíthetők.

Nagyon funkcionális, az Atlas 40 fix fogantyúval és kihúzható és kihúzható fogantyúval is rendelkezik. A nagy oldalsó szellőzőrácsok megfelelő légáramlást tesznek lehetővé. Az oldalsó rögzítőkapcsok biztonsági zárakkal szorosan zárva és stabilan tartják a hordozót hosszabb utak során is. A kényelmes műanyag etetővályúval felszerelt Atlas 40 kutyaszállító lehetővé teszi, hogy hűséges barátja bármikor ihasson vagy ehessen, amikor csak akar.
Ha szeretné, az Atlas 40-et kiegészítheti néhány kiegészítővel, mint például a puha, mosható pamutpárna vagy a speciális L440 kerékkészlet.
Végül egy speciális hálókészlet is elérhető, amely opcionálisan vonaton, hajón vagy repülőn utazhat, és az oldalsó szellőzőrácsokhoz rögzíthető.