FERPLAST Atlas 30 Szállító box kutya/macska /kék

11.990 Ft

  • Hordozó macskák és kutyák számára
  • Szállításra alkalmas bármilyen szállítóeszközzel
  • Ergonomikus fogantyú
  • Műanyag bevonatú acél ajtó
  • Oldalsó repedések a levegő keringéséhez
  • Maximális kapacitás Atlas 30 Open: 12 kg

Készleten

SKU 8010690061696 Kategóriák ,

Atlas Open pby Ferplast állathordozók ideális termékek, ha kutyájával vagy macskájával kell utaznia a legelterjedtebb szállítóeszközön. Erős műanyagból készültek, és hasznos nyitható tetővel rendelkeznek, műanyag bevonatú acél ráccsal, amely lehetővé teszi barátja láthatóságát, és jobb szellőzést biztosít a konténer belsejében. A felső nyílás lehetővé teszi, hogy kedvencét könnyen behelyezze a szállítódobozba. Az oldalfalak szellőzőrácsokkal is fel vannak szerelve. A hordozó ajtaja kívülről zárható speciális kapcsok segítségével, hogy elkerüljük az utazás közbeni kellemetlen véletlenszerű kinyílást. A tetején található ergonomikus fogantyú biztonságos fogást és könnyű mozgást tesz lehetővé.
Biztonságos és megbízható, ezek a háziállatok számára készült hordozók könnyen összeszerelhetők a szilárd, rápattintható oldalsó horgoknak köszönhetően. Műanyag adagolóval és puha, mosható pamutpárnával együtt szállítjuk. A válogatott mintákban kapható párnát a készlet erejéig szállítjuk.
A termékcsalád különböző modelleket kínál: Atlas 10 és 20 Open, kistestű kutyáknak vagy macskáknak, Atlas 30 Open kistestű kutyáknak vagy nagy macskáknak ajánlott.
Válassza ki kedvence méretének megfelelő modellt.
Maximális kapacitás: Atlas 10 Open 5 Kg, Atlas 20 Open 8 Kg, Atlas 30 Open 12 Kg.