Eukanuba Cat Kitten Healthy Start macskatáp 10kg

20.990 Ft

Eukanuba Healthy Start kölyök macskatáp csirkehúsban gazdag, teljes értékű táplálék cicájának. A táp nagyobb mennyiségben tartalmaz állati eredetű fehérjét, mely hozzájárul az erős, ruganyos izomzat felépítéséhez és fenntartásához.

Elfogyott

SKU CAT322 Kategóriák ,

A Eukanuba Healthy Start kölyök macskatáp csirkehúsban gazdag, teljes értékű táplálék macskájának. A táp nagyobb mennyiségben tartalmaz állati eredetű fehérjét, mely hozzájárul az erős, ruganyos izomzat felépítéséhez és fenntartásához. Valamint DHA tartalma segít az agy fejlődésében. A kalcium és egyéb fontos ásványi anyagok révén hozzájárul az erős csontokhoz és egészséges fogazathoz. Az antioxidánsok és E-vitamin segíti a természetes védekező rendszer kialakulását, és erősíti az immunrendszert.

A Eukanuba kölyökmacska táp cukorrépapépet is tartalmaz, mely elősegíti a tápanyagok felszívódását. Az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak megfelelő arányával támogatja az egészséges bőrt és fényes szőrzetet.

Eukanuba Cat Kitten Healthy Start főbb jellemzői:

  • Kiváló minőségű összetevők az egészséges fejlődésért.
  • Fontos antioxidánsokat tartalmaz, amely támogatja az erős és egészséges immunrendszer kialakulását.
  • Segít megőrizni a fogak egészségét.
  • Prebiotikumokkal és rosttal támogatja a bélrendszer egészségét.
  • Magas állati eredetű fehérje tartalmával segít kiépíteni és megőrizni a sovány izomtömeget.
  • A halolaj, valamint az Omega- 6 és Omega- 3 zsírsavak optimális aránya révén elősegíti az egészséges bőr és a fénylő szőrzet kialakulását.