Aqualine Liqui Carbo 500ml Folyékony CO2

3.445 Ft

Készleten

SKU AL011 Kategóriák ,

Folyékony CO2-forrás Káliummal.
Az elmúlt évek egyik legjobb akvarisztikai terméke a növények CO2 igényét ellátó folyékony táp…
A megfelelő nyomelemek mellett a biztonságos és elegendő szénfelvétel biztosítása a legfontosabb az akváriumi növényeknek. Liqui Carbo egy nagyon erős és hatékony szer az akváriumi növényeinek. Használatával erős javulás észlelhető akvárium növényeinken már 1-2 hét elteltével.
Hasonló folyékony Co2 termékektől abban tér el, hogy nyálkahártya védő polimereket és Káliumot is tartalmaz, amelyre a növényeknek szükségük van fejlődésükhöz.
Low-Tech akváriumok elengedhetetlen vegyszere.
A tablettás és élesztős CO2 kitűnő helyettesítője!
Használhatjuk önállóan vagy CO2 befecskendezés mellett is.
Algairtó hatása is tetten érhető!

Az adagolást ezentúl egy a kupak alatt elhelyezett ‘csepegtető’ segíti a felhasználót.

ALiquiCarbo A növényeknek a tápsókon kívül szénforrásra is szükségük van. Akváriumi körülmények között gyakran ennek hiánya akadályozza a fejlődést. A LiquiCarbo folyékony szénforrásként használható CO2-adagolás mellett vagy anélkül is. Rendszeres alkalmazásával szép és erőteljes növényeket nevelhet, melyek sikeresen vehetik fel a versenyt az algákkal szemben. A LiguiCarbo használatával így nemcsak növényei lesznek egészségesebbek, hanem az algásodást is jelentősen csökkentheti. A LiquiCarbo káliumot is tartalmaz, amelyre a növényeknek szintén szükségük van a fejlodésükhöz. Alkalmazás: naponta adagoljunk az akvárium vízhez LiquiCarbót.
Adagolás: 1 csepp 2 liter vízhez/ 1ml 50 literhez/ 40 ml 2000 literhez.
Töltőtömeg: 500 g Gyártja és

forgalmazza: Neptun Kkt. 2309 Lórév

hrsz: 043/4 Tel: 2395503 | Felhasználható,gyártási szám:

Folyékony CO2-forrás káliummal.

Kiszerelés :
– 500 ml.  / 25 000 literhez /

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

LIQUI CARBO

Lenyelve vagy belélegezve ártalmas. Allergiás borreakciót válthat ki. Belélegezve allergiás és asztmás tüneteket, és nehéz légzést okozhat.Légúti irritációt okozhat. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó.

HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. Borirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni.

LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. A szájat ki kell öblíteni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi előírásoknak megfelel.

HALTOXIKOLÓGIAI, LABORATÓRIUMI VIZSGÁLAT: “A minta sem eredeti , sem 10 szeres töménységben nincs halpusztulás, nem toxikus!”

Dil.TLm     MSZ 22902-3:1990

LC50 96h   MSZ22902-3:1990