Aquael Leddy40 Day&Night akvárium felszereléssel 25L

27.990 Ft

A LEDDY DAY & NIGHT egy innovatív akváriumkészlet modern LED világítással DAY & NIGHT , amely integrálja az éjszakai és nappali világítást – így éjszaka is megcsodálhatja akváriumát !

Elfogyott

SKU aquaelleddy40 Kategóriák ,

A készlet tartalma: egyszerű szélvédős akvárium, modern, injektáló technológiával készült műanyag burkolat, beépített energiatakarékos világítási modullal, automatikus, karbantartást nem igénylő fűtőtest és hatékony ASAP 300 belső szűrő.

A fedél szabadalmaztatott SMART OPEN nyitórendszerrel rendelkezik . Kiküszöböli a zsanérok és támasztékok szükségességét, és lehetővé teszi a tartályon belüli bármilyen karbantartási munka kényelmes elvégzését. Ezenkívül a fedél speciális hornyokkal rendelkezik a hátsó részén, amelyek lehetővé teszik a lyukak könnyű vágását bármilyen típusú tartályszűrő felszereléséhez (az ilyen kivágásokkal ellátott fedél nem veszíti el a gyártói garanciát). Rendkívül nagy csappantyúval van felszerelve, amely lehetővé teszi a halak szabad etetését.

A burkolatba szerelt 7W-os DAY & NIGHT világítási modul nappali és éjszakai világítást is   integrál.

A Leddy készlet biztonságot és optimális életkörülményeket biztosít az állatoknak és az akváriumi növényeknek . Ideális könnyen karbantartható díszakváriumnak, kezdő akvaristáknak is.