AquaEl Leddy 60 (54l/60x30x30cm) fehér akvárium szett

39.995 Ft

Az AquaEl innovatív akvárium szettje a legújabb Leddy Day & Night LED világítással rendelkezik.

Nappal teljes fényű, és ha kell, kellemes holdfényben is meg tudja világítani az akváriumot, megfelelő háttérvilágítást  adva a szobánknak.

Készleten

SKU 5905546331258 Kategóriák ,

Minden Leddy szettben tartalmaz egy egyenes frontú üveg akváriumot, műanyag tetőt, benne elhelyezve az energiatakarékos világítási modullal (Leddy TUBE 16 W), automata, karbantartásmentes fűtőberendezést és egy nagy teljesítményű belső szűrőt. Külön figyelmet érdemel a fedelet a szabadalmaztatott nyitó rendszer – SMART OPEN -, mely zsanérok nélkül biztosítja a tető felnyitását a karbantartások elvégzése érdekében. A tető hátoldalán található egy további speciális bevágás, mely lehetővé teszi egy nyílás egyszerű kivágásását, hogy pl. akasztós külsőszűrőt, vagy más külső szűrőt csatlakoztassunk az akváriumhoz (A fedél ilyen jellegű átalakítása nem vezet a jótállás elvesztéséhez!). A tetőn található egy egészen nagy etető nyílás, mely használaton kívül lecsukható. A beépített világítás – LEDDY TUBE SUNNY – fogyasztása 16 W, ennek ellenére erős fényt bocsájt ki, spektruma hasonlít a napfényhez, a halak és a növények színei természetesek lesznek. Az élettartam kb. 50.000 óra, így cserélni csak minden 8-10 évben egyszer szükséges.

 

60cm szélességével egyedi az akvárium piacon. Azoknak a figyelmébe is ajánljuk, akinek a méret miatt a nagyobb akvárium nem fér el.

 

Technikai adatok:

• Akvárium mérete: 60x30x30 cm (54 liter)
• Belső szűrő teljesítménye: 320 l/h
• Belső szűrő típusa: Aqua-el ASAP 300
• Fűtő teljesítménye: Aqua-el Comfort Zone 50W
• Világítás: 1×6 Wattos LED fénycső