A díszhalak, csigák és garnélák személyesen vehetőek át üzletünkben. Élő állatot NEM szállítunk ki!

Arcadia ShadeDweller Pro T5 UVB Kit 7.0 8W Fénycső szett | 31 cm

25.995 Ft

Teljesítmény:  8 W
UVA:  17 %
UVB:  7 %
Színhőmérséklet:  6000 kelvin
Fényerő:  400 lm
Teljes méret:  31 cm

Elfogyott

SKU 00583 Kategóriák ,

Az Arcadia ShadeDweller Pro T5 UVB Kit 7.0 8W Fénycső szett | 31 cm termékünk rendkívül sokoldalúan alkalmazható köszönhetően a kiváló minőségű belső elektronikának, a nagy hatékonyságú levehető reflektornak, a rögzítő elemeknek, a több egység egymáshoz csatalakoztatására szolgáló összekötő link kábelnek és az Arcadia ShadeDweller T5 7.0 8W UVB fénycső | 30 cm-nek. Ez a szett nem hiányozhat egyetlen modern hüllőtartó felszereléséből sem. A foglalatot rögzíthetjük belül a terráriumban vagy egyszerűen elhelyezhetjük a szellőzőrácson. A kecses forma és az íves kialakítású terelő reflektor biztosítja, hogy a világítótest kevés helyet foglaljon el, így biztosíthatjuk a fókuszált fényt a terráriumban, amely mellett árnyékos részek is maradnak. Állatunk elhelyezkedésével magának tudja szabályozni, hogy éppen mire van szüksége.

Sajnos túl hosszú ideig nem létezett olyan fényforrás, mely az alkonyatkor aktív állatoknak nyújt megfelelő világítást, ezt a hiányt tölti be az Arcadia ShadeDweller termékcsalád, mely szem előtt tartja minden alkonyatkor és hajnalban aktív állat fény és UV igényét. A tökéletes hatás érdekében kombináljuk az Arcadia Deep Heat Projector Speciális infravörös melegítő izzóval.

A csomag tartalmazza az összekötő kábelt is, mellyel több egységet üzemeltethetünk egyszerre egy áramforrásról.

Az Arcadia Pro T5 UVB Kit ‘kicsi, de nagyszerű’ köszönhetően a speciális reflektornak, melynek mindkét íve két szögből is tükröz, ezáltal az UVB-ben gazdag fényt közvetlenül a búra alá sugározza. A fényforrástól körülbelül 30 cm távolságra létrejön egy UVB fényben gazdag melegedő zóna, de mivel ez a szett mindössze 31 cm hosszú, így árnyékos részek is maradnak a terráriumban a távolabbi pontokon. A reflektor egyszerűen eltávolítható, tisztítható.

Az Arcadia ShadeDweller Pro T5 UVB Kit 7.0 8W Fénycső szett | 31 cm terméket ajánljuk minden alkonyatkor és hajnalban aktív állathoz, különösen leopárdgekkóhoz, kis nappaligekkóhoz, vitorlásgekkóhoz, kétéltűhöz, ízeltlábúhoz, frissen kelt kígyóhoz.

  • Sokoldalú alkalmazás
  • Nagy hatékonyságú eltávolítható reflektor
  • Rögzítő elemek, összekötő link kábel a csomagban
  • Kecses forma, íves kialakítás
  • Alkonyatkor és hajnalban aktív állatokhoz ajánlott
  • Arcadia Reptile ShadeDweller T5 7.0 8W UVB fénycsővel

Az Arcadia UVB fénycső az UVB és UVA sugárzást, valamint a látható fényt biztosítja hüllőd számára, a T5 technológia 2x olyan erős és hatékony, mint a hagyományos fénycsövek:

UVB: A hüllőknek szükségük van UVB sugárzásra, hogy szervezetük elő tudja állítani a D-vitamint és hasznosítani a kalciumot. UVB nélkül a hüllők metabolikus csontbetegséget kaphatnak akár kevesebb mint 6 hónap alatt.

UVA: A hüllők és kétéltűek szeme olyan dolgokat is érzékel, amit az emberi szem nem. Az UVA része annak a színskálának, amely a hüllők érzékelési tartományába esik. Az UVA-sugárzás segít megnövelni az aktivitásukat, étvágyukat és szaporodó kedvüket. UVA nélkül a hüllők tulajdonképpen színvakok.

Mikor kell izzót cserélni? A csomagban található  fénycső akár 10-12 hónapon át biztosíthatja hüllőd számára a létfontosságú UVB sugárzást, napi 10-12 óra használat esetén. Jegyezd fel a használatbavétel kezdetét, majd 10-12 hónap után cseréld ki a fénycsövet.