HUMAC® HELP NATUR Krém 50 ml

10.890 Ft

A HUMAC® HELP NATUR 100%-ban természetes, bőrkondicionáló és regeneráló krém. Gyors segítség bőrproblémákra, allergiás kiütésekre, sebekre. Natur illatú, így bárhol használhatod, akár a kedvenced nóziján és a szeme körül is.

Készleten

Sebek, kiütések, kivakart területek, tappancsok közötti allergiás tünetek, gombásodás azonnali enyhítésére. Váladékozó sebbe nem kenhető.

A termék bőrbarát összetételének kiválóan alkalmas sérülések, csípések, sebhelyek regenerálására. A termékben lévő olajok és a huminsav ápolják az irritált bőrt és bőrkondicionáló hatásúak. Az irritált, sérült bőr regenerálására szolgál. Varázsold ünnepnapokká a hétköznapokat a HUMAC® krém segítségével.

+ 15 ml kis és közepes testűek részére, vagy akár úti csomagba.
+ 50 ml közepes és nagytestűek részére.
+ 150 ml nagytestűek, nagy felületek kezelésére, pl. lovaknak is.

Minőségi anyagokból összeállított készítmény. Elsősorban a pikkelyező, kiszáradt, allergiás bőrfelületeken nyújt kiváló hatást. A bőr puhításán, táplálásán és a bőr saját védekező rendszerének erősítéseként.
Már az első,- második kezelés alkalmával tapasztalható javulás, csökken az inger a vakaródzásra.
Gyógyszeres bőrkezeléseknél is jól használható kiegészítő terápiaként.

Nincs többé seb, kiütés, kivakart bőrfelület, tappancsok közötti allergiás tünet, csak gyönyörű, egészséges bőr, fényes szőrzet!

Kiváló gyógyhatású termék, a HUMAC® HELP krém gyorsan fejti ki hatását, amivel megszűntedheted a kutyusod szenvedéseit. Ami marad az a vidám, játékos hétköznapok.

Tedd boldoggá kedvenced mindennapjait és használd a minőségi alapanyagokból összeállított terméket.