s

Üzlet

 /  / Kutya száraz tápok / Purina AdVENTuROS bölényben gazdag kutya jutalomfalat ősgabonával és “superfood” összetevőkkel 90 g

Purina AdVENTuROS bölényben gazdag kutya jutalomfalat ősgabonával és “superfood” összetevőkkel 90 g

Bölényben gazdag, kutya, ősgabonával és “superfood” összetevőkkel

Cikkszám: 7613037797510 Kategória:

Leírás

Etetési útmutató:
Ezek a mennyiségek mérsékelt aktivitású kutyákra vonatkoznak. Kutyája egészsége érdekében tartsa be az etetési útmutatót és biztosítsa számára a napi testmozgást. Felügyelje kutyáját a jutalomfalattal való etetés során! Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé.

Napi maximális etetési mennyiség:
7,5 kg 2 db
15 kg 3 db
30 kg 5 db

Analitikai összetevők:: Fehérje: 26,5%, Zsírtartalom: 7%, Nyershamu: 8,5%, Nyersrost: 0,7%, Nedvessségtartalom: 23%, Adalékanyagok:, Antioxidánsok.

Bölény melléktermékek (18%), Szárított szárnyasfehérje, Búzaliszt, Glicerin, Szárított pulykafehérje, Kukoricakeményítő, Szárított állati fehérje, Köles (4%), Dehidratált borsó (4%), Szorbit, Ásványi anyagok , Szárított tőzegáfonyalé (0,1%*), *egyenértékű 1,14% friss tőzegáfonyalével (1,4% friss tőzegáfonyából kinyerve)

Kiegészítő állatedel felnőtt kutyák számára.

Nincs annál megnyugtatóbb, mint amikor a kutyájának adható jutalomfalat egyszerre ízletes, tápláló, és összetevői pontosan ismertek! A Purina@Adventuros™ ezért alkotta meg ezt az ínycsiklandó jutalomfalatot, amely egyesíti a Bölény – mint első számú összetevő – vad ízvilágát, a természetes ősgabonaként ismert köles kedvező tulajdonságait, valamint a hozzáadott “superfood” összetevőket, mint a borsó és a tőzegáfonya. Ezek a magas fehérjetartalmú, minőségi összetevőkkel készített jutalomfalatok nem tartalmaznak hozzáadott színezékeket, hozzáadott mesterséges ízesítőanyagokat és tartósítószereket, durva textúrájuk pedig gondoskodik az izgalmasan ízletes élményről, amely felébreszti kutyája vad kalandvágyát.

 

A terméket tárolja száraz, hűvös helyen!
Minőségét megőrzi (hónap/év), gyár regisztrációs száma, gyártási tételszám: lásd a tasak alján.

További információk

Kiszerelés

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed