s

Üzlet

 /  / Kutya száraz tápok / Pro Plan Large Robust Puppy Optistart csirkében gazdag száraz kutyaeledel 12 kg

Pro Plan Large Robust Puppy Optistart csirkében gazdag száraz kutyaeledel 12 kg

Optistart, csirkében gazdag, száraz

Cikkszám: 7613035120341 Kategória:

Leírás

Segít az egészséges ízületek támogatásában
Segít a hosszú távú egészség támogatásában
Támogatja a kölyökkutyák fejlődésben lévő immunrendszerét a hatékony reagálásban
A szájüregi egészség fenntartására kifejlesztve
Kifejezetten a nagytestű, robusztus testfelépítésű kölyökkutyák számára kifejlesztve
Magas minőségű csirke darabokat tartalmaz

Etetési útmutató:
Vemhesség és szoptatás idején:
Bővebb információért látogasson el a Purina Pro Plan® weboldalra, vagy kérdezze meg állatorvosát.
Elválasztás és növekedés szakaszában:
Az elválasztás során, 3-6 hetes korban kínálja kölyökkutyáját benedvesített Pro Plan Puppy eledellel napi 3-4 alkalommal.

Elválasztás után etesse kutyáját a táblázat szerint. 3 hónapos kortól folyamatosan csökkentse az eledelhez kevert víz mennyiségét. Az egészséges fejlődés érdekében ügyeljen arra, hogy kutyája a növekedés során folyamatosan megőrizze ideális testsúlyát. A napi etetési mennyiséget a kölyökkutya aktivitási szintjétől, fizikai kondíciójától és egyéni igényeitől függően módosíthatja. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé! Kutyája egészségének megőrzése érdekében keresse fel rendszeresen állatorvosát.

Analitikai összetevők:: Fehérje:: 29,0%, Zsírtartalom:: 15,0%, Nyershamu:: 7,5%, Nyersrost:: 2,5%, Adalékanyagok:, Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:, NE/kg:, Vit. A:: 26000, Vit. D3:: 870, Vit. E:: 200, mg/kg:, Vit. C:: 120, Vas-szulfát monohidrát:: 210, Vízmentes kalcium-jodát:: 2,7, Réz-szulfát pentahidrát:: 42, Mangán-szulfát monohidrát:: 100, Cink-szulfát monohidrát:: 360, Nátrium-szelenit:: 0,25, Technológiai adalékanyagok:, mg/kg:, Növényi olajokból származó tokoferol kivonatok:: 35

Csirke (18%), Búza, Szárított baromfifehérje, Kukorica, Szójaliszt, Rizs (7%), Állati eredetű zsiradék, Búzarost, Hidrolizátum, Szárított cukorrépa-apríték, Kukoricaglutén-liszt, Búzaglutén-liszt, Ásványi anyagok, Tojáspor, Halolaj, Szárított kolosztrum (0,1%)

Ha nagytestű, robusztus felépítésű kölyökkutyája van, próbálja ki a Purina® Pro Plan® Large Robust Puppy eledelt Optistart® formulával. Ez a teljes értékű, kölyökkutyák számára kifejlesztett eledel segít robusztus fajtájú kedvencének a legtöbbet kihozni az életből, támogatja egészségét a felnőttkorhoz vezető út kezdetén.

Nagytestű, robusztus fajtájú kölyökkutyájának egyedi tápanyag-igénye van, és a Pro Plan® Large Robust Puppy eledel Optistart® formulával pedig a méretének és életkorának megfelelő mértékben tartalmazza ezeket a tápanyagokat. Kolosztrumot is tartalmaz, amely az anyaállat előtejében is megtalálható, és a hosszú távú egészség támogatását segíti elő.

Ez a teljes értékű eledel Optistart® formulával segít támogatni az egészséges ízületeket, a hosszú távú egészséget, a fejlődésben lévő immunrendszert, valamint a kölyökkutyák szájüregi egészségét. Magas minőségű csirke darabokat tartalmaz, megfelelő a vemhes és szoptatós kutyák számára is.

 

A terméket tárolja száraz, hűvös helyen!

További információk

Kiszerelés

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed