Barion Pixel

LEGO Ideas – Űrbéli karton kalandok #40533

6995 Ft

Éld át újra a fantáziadús, gyerekkori kalandokat az Űrbéli karton kalandok (40533) építőkészlettel! A saját készítésű, karton hálószobai rakétamodell visszarepít a gondtalan játék idejébe, amikor még a képzelet szabadon szárnyalt.

Elfogyott

Cikkszám: #40533 Kategóriák: ,

Leírás

LEGO® 40533 ár: 22 090Ft. Űrbéli karton kalandok ! Éld át újra a fantáziadús, gyerekkori kalandokat az Űrbéli karton kalandok (40533) építőkészlettel! A saját készítésű, karton hálószobai rakétamodell visszarepít a gondtalan játék idejébe, amikor még a képzelet szabadon szárnyalt.

Saját készítésű gépezet
A kreatív rajongó tervező, Ivan Guerrero agyszüleményét tartalmazó készlet egy kockákból épült űrhajót tartalmaz, ami dobozokból, párnákból, üdítősdobozokból, játékokból és más háztartási tárgyakból áll össze, amiket a ragasztószalag és a kreativitás varázsa tart egyben. Szállj fel a fedélzetre, és élvezd a kalandot!

Fedezd fel az űrt anélkül, hogy elhagynád az otthonodat
Csatlakozz Billy kapitányhoz, miközben megépíti az űrhajót, hogy belevágjon egy utazásba, a végtelenbe és tovább. A rettenthetetlen Teddy első tiszt és Doktor Kitty kíséri őt az úton. Fedezz fel különös, új világokat, keresd meg az ellenséges Robotót és műanyag embereit, majd merészkedj be oda, ahol gyerek még nem járt ezelőtt – csak érj haza vacsorára!

  • Fedezd fel az űrt anélkül, hogy elhagynád az otthonodat – Éld át újra a gyerekkori kalandokat az Űrbéli karton kalandok (40533) készlettel, ami egy saját készítésű, hálószobai űrhajó kockákból épült változatát tartalmazza
  • Változtasd a hétköznapit rendkívülivé – A szett olyan részletekkel van tele, mint a dobozok, párnák és üdítősdobozok, amik bemutatják, hogy a gyerekek képzelőereje hogyan képes a hétköznapi tárgyakat földönkívülivé változtatni
  • Születésnapi ajándékötlet – A megépíthető állvány több mint 7 cm magas, így színpompás asztali dekorációvá alakítható

További információk

Tömeg 0,3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.