Barion Pixel

Fypryst Combo spot on kutyáknak XL 40kg fölött 4,02mg

1730 Ft

A Fypryst megfelelő védelmet nyújt kutyája számára kullancsok, bolhák és szőrtetvek ellen. Egy pipetta egy hónapra elegendő hatóanyagot tartalmaz, melyet egyszerre kell rácsepegtetni kutyája bőrére, szőrét széthúzva. A bőrbe szívódva elpusztítja a kutyán lévő élősködőket és ezzel megakadályozza, hogy az általuk terjesztett betegségekkel az állat megfertőződjön. Kombinált hatóanyagának köszönhetően, nem csak a kifejlett élősködőket, de a petéket, lárvákat is elpusztítja.

10 készleten

- +
Cikkszám: 3838989672591 Kategóriák: ,

Leírás

Kutyák kezelésére, a testtömeg alapú csoportosítás szerinti adagolásban (Negyven kilogrammnál nagyobb testtömegű kutyák számára egy 4,02 ml-es pipetta lokális alkalmazása a bőrre):

 

– Bolhafertőzés önmagában, valamint ehhez társuló kullancsfertőzés és/vagy szőrtetvesség kezelésére.

– Bolhák (Ctenocephalides fajok) okozta fertőzések kezelésére. A kifejlett bolhák okozta új fertőzések elleni rovarölő hatás 8 hétig tart. A bolhák szaporodásának megelőzése a kifejlett bolhák által lerakott peték (ovicid hatás), valamint az ezekből kikelt lárvák és bábok fejlődésének gátlásával (larvicid hatás) az alkalmazást követő 8 héten át biztosított.

  • Kullancsok (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus) okozta fertőzések kezelésére. Kísérleti adatok alapján a készítmény legfeljebb 4 héten át fejt ki atkaölő hatást kullancsok ellen.
  • Szőrtetvek (Trichodectes canis) okozta fertőzések kezelése.

A készítmény felhasználható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD – Flea Allergy Dermatitis) kezelési stratégiájának részeként, ha ezt az állapotot előzőleg állatorvos kórismézte.

 

Egy 4,02 ml-es pipetta tartalmaz:

Hatóanyagok:

Fipronil 402 mg

S-metoprén 361,8 mg

 

Segédanyagok:

Butil-hidroxianizol (E320) 0,80 mg

Butil-hidroxitoluol (E321) 0,40 mg

További információk

Tömeg 0,2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.