s

Üzlet

 /  / Macska nedves tápok / Friskies Szószban Csirkével/Marhával/Báránnyal/Kacsával nedves macskaeledel 24 x 85 g

Friskies Szószban Csirkével/Marhával/Báránnyal/Kacsával nedves macskaeledel 24 x 85 g

Szószban Csirkével/Marhával/Báránnyal/Kacsával, nedves

Cikkszám: 7613036976091 Kategória:

Leírás

Szószban – Marhával, Csirkével, Báránnyal, Kacsával
100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott
Ízletes és tápláló
Ivartalanított macskáknak is adható

Etetési útmutató:
Az etetési útmutatóban szereplő mennyiségek mérsékelt aktivitású macskák igényeinek felelnek meg normál környezeti hőmérséklet mellett. Eltérő egyedi igények esetén módosítsa az etetési mennyiséget annak érdekében, hogy macskája megőrizze egészséges testsúlyát. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé.

Ajánlott napi etetési mennyiség kizárólag alutasakos eledellel etetett macskák esetében (g/nap)
Lásd a csomagoláson feltüntetve.

Ajánlott napi etetési mennyiség alutasakos és szárazeledellel* vegyesen etetett macskák esetében (g/nap)
Lásd a csomagoláson feltüntetve.
*A Friskies® Adult marhával szárazeledelre számítva

Analitikai összetevők:: Nedvességtartalom:: 84%, Fehérje:: 6,5%, Zsírtartalom:: 2,5%, Nyershamu:: 2,1%, Nyersrost:: 0,07%, Adalékanyagok:, Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:, NE/kg:, Vit A:: 570, Vit D₃:: 87, mg/kg:, Taurin:: 358, Vas(II)-szulfát monohidrát:: (Fe: 6,5), Vízmentes kalcium-jodát:: (I: 0,16), Réz(II)-szulfát pentahidrát:: (Cu: 0,57), Mangán-szulfát monohidrát:: (Mn: 1,2), Cink-szulfát monohidrát:: (Zn: 11), Aromák

Szószban Marhával: hús és állati származékok (melyből marha 4%), gabonafélék, ásványi anyagok, különféle cukrok, Szószban Csirkével: hús és állati származékok (melyből csirke 4%), gabonafélék, ásványi anyagok, különféle cukrok, Szószban Báránnyal: hús és állati származékok (melyből bárány 4%), gabonafélék, ásványi anyagok, különféle cukrok, Szószban Kacsával: hús és állati származékok (melyből kacsa 4%), gabonafélék, ásványi anyagok, különféle cukrok

Teljes értékű állateledel felnőtt és ivartalanított macskáknak.
Szószban Marhával.
Szószban Csirkével.
Szószban Báránnyal.
Szószban Kacsával.

A Friskies® ízletes alutasakos eledelek széles választékát kínálja, hogy macskájának minden nap másmilyen élvezetben lehessen része. Próbálja ki a Friskies® szárazeledeleket is, amelyeket kifejezetten a macskák különböző életszakaszaiból és életviteléből adódó igényeire szabtunk.

Macskáink a természet felfedezői, mindent ismernek az őket körülvevő világban.
Ennek köszönhetően válnak a család elbűvölő tagjaivá és hoznak oly sok életerőt otthonainkba. Táplálkozási igényeik támogatásával szeretnénk a macskák felfedezés iránti természetes szeretetét elősegíteni. Ezért alkották meg a Purina® szakértői a Friskies® alutasakos eledeleket felnőtt és ivartalanított macskák számára: ízletes és minőségi falatok szószban, amellyel kiegyensúlyozottan táplálhatja felfedezője határtalan érdeklődését.

Nem tartalmaz hozzáadott mesterséges színezékeket, ízesítőanyagokat és tartósítószereket
A Friskies® évtizedek óta törekszik arra, hogy macskája megfelelő és egészséges eledelt fogyaszthasson. Több millió tálat töltünk meg eledelünkkel, és ez a bizalom komoly felelősséggel jár. Rajtunk múlik, hogy minden Friskies® eledellel táplált macska a számára megfelelő, egészséges eledelt kapja. Ebből kifolyólag a Friskies® receptúrák hozzáadott mesterséges színezékek, ízesítőanyagok és tartósítószerek nélkül készülnek. Így Ön továbbra is büszkén etetheti macskáját a megszokott, ízletes eledellel.

Az ízletes Friskies® eledelek segítenek megőrizni macskája egészségét és jókedvét a világ felfedezése közben:
✔ 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálék válogatott minőségi összetevőkből,
✔ nagyszerű ízű termékek széles választéka,
✔ ivartalanított macskáknak is adható.
A Friskies® megadja az Ön merész felfedezőjének a szükséges táplálékot és ínycsiklandó ízeket, így energiát ad a folyamatos felfedezéshez és segít megőrizni egészségét és jókedvét.

 

A terméket tárolja száraz, hűvös helyen!

További információk

Kiszerelés

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed