s

Üzlet

 /  / Macska száraz tápok / Friskies Indoor száraz macskaeledel csirkével és hozzáadott kerti zöldségekkel 10 kg

Friskies Indoor száraz macskaeledel csirkével és hozzáadott kerti zöldségekkel 10 kg

Száraz, csirkével és hozzáadott kerti zöldségekkel

Cikkszám: 3222270195980 Kategória:

Leírás

Etetési útmutató:
A termék adható önmagában vagy Friskies® nedves macskaeledellel is: Csak száraz: Napi etetési mennyiség Macska súlya Etetési mennyiség (gramm/nap)
Felnőtt 3 kg 40 g
Felnőtt 4 kg 55 g
Felnőtt 5 kg 70 g Száraz + nedves: Napi etetési mennyiség Macska súlya Etetési mennyiség (gramm/nap)
Felnőtt 4 kg macska 40 g + 1 tasak nedves eledel* (85 g)
*bármelyik “Friskies® tasakos szószban” Felnőtt 85 g-os eledelből. A termékek elérhetősége országonként változhat. Az etetési útmutatóban szereplő mennyiségek mérsékelt aktivitású macskák igényeinek felelnek meg, normál környezeti hőmérséklet mellett. Eltérő egyedi igények esetén módosítsa az etetési mennyiséget annak érdekében, hogy macskája megőrizze egészséges testsúlyát.
Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé!
A megfelelő mennyiségű vízfogyasztás a mindennapi egészséges táplálkozás része.
* a kalkuláció a 3 kg súlyú felnőtt macska átlagos igényein alapul

Analitikai összetevők:: Fehérje:: 31%, Zsírtartalom:: 10%, Nyershamu:: 8%, Nyersrost:: 5%, Esszenciális zsírsavak:: 1,9%, Adalékanyagok:, Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:, NE/kg:, Vit A:: 12500, Vit D3:: 1000, Vit E:: 85, mg/kg:, Vas(II)-szulfát monohidrát:: (Fe: 47), Vízmentes kalcium-jodát:: (I: 1,5), Réz(II)-szulfát pentahidrát:: (Cu: 8,9), Mangán-szulfát monohidrát:: (Mn: 5,1), Cink-szulfát monohidrát:: (Zn: 66), Nátrium-szelenit:: (Se: 0,10), Taurin:: 870, Színezékek(¹) és antioxidánsok, (¹)nem tartalmaz mesterséges színezékeket.

Gabonafélék, Hús és állati származékok (20%, melyből 2,1% csirke és 2,1% pulyka), Növényi fehérjekivonatok, Növényi eredetű származékok (melyből 5% cukorrépa-apríték), Olajok és zsírok, Zöldségek (2% szárított cikória, egyenértékű 9% rehidratált cikóriával), Ásványi anyagok, Élesztők

A Friskies® 5 ígérete. Attól a naptól kezdve, hogy macskádat hazaviszed, el is kötelezed magad. Megígéred, hogy törődni fogsz vele, megfelelően eteted és segítesz neki, hogy boldog és egészséges életet élhessen és minden nap boldogsággal tölthesse meg otthonodat. A Friskies több évtizedes tapasztalatára és szakértelmére támaszkodva táplálja a boldog és egészséges macskák sokadik generációját ízletes és minőségi táplálékkal minden nap. Erre nemcsak büszkék vagyunk, hanem hatalmas felelősségként is tekintünk. Hozzád hasonlóan a Friskies-nél mi is mindent megteszünk, hogy álljuk a szavunkat. A macskádnak és neked egyaránt. Ez az Friskies® 5 ígérete:
– Táplálás: 100%-ban teljes értékű, kiegyensúlyozott és ízletes eledel állati és növényi alapú fehérjék keverékével
– Minőség: termelési folyamatunk során több száz ellenőrzést végzünk minden nap
– Szakértelem: a Purina táplálkozástudományi szakértői fejlesztésének eredménye
– Nyomonkövethetőség: magas minőségű összetevőkkel készült, amelyeket gondosan válogattunk ki ismert és megbízható forrásokból
– 2025-ös vállalás: vállaljuk, hogy 2025-re 100%-ban újrahasznosíthatóvá, illetve újrafelhasználhatóvá tesszük a csomagolást. Receptúráink ezenfelül nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, ízesítőanyagokat és tartósítószereket.

• 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálás
• etesd megfelelően, segíts, hogy élete boldog és egészséges legyen és minden nap boldogsággal tölthesse el otthonodat
• minden tápanyagot tartalmaz, amelyre szüksége van
• segít megőrizni az egészségét és a boldogságát
• a receptúra segít megőrizni macskád boldogságát és egészségét
• boldog és egészséges macskák

 

A terméket tárolja száraz, hűvös helyen!

További információk

Kiszerelés

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.

Instagram feed